Când vine sezonul sărbătorilor, sănătatea trece pe plan secund. În timpul sărbătorilor, oamenii pun pe primul loc gătitul, cumpărarea de cadouri și petrecerea timpului cu familia și prietenii.
Când vine sezonul sărbătorilor, sănătatea trece pe plan secund. În timpul sărbătorilor, oamenii pun pe primul loc gătitul, cumpărarea de cadouri și petrecerea timpului cu familia și prietenii.
Colesterolul și tensiunea arterială nu sunt singurii factori importanți: un nou studiu arată că tratarea prediabetului este, de asemenea, crucială pentru sănătatea inimii.
Probabil știți deja că timpul petrecut în fața ecranelor și expunerea la lumină pot îngreuna adormirea. Dar nu este suficient doar să reduceți expunerea la lumină înainte de culcare: merită să vă asigurați că dormitorul rămâne întunecat și pe parcursul nopții.
Fasolea verde, un aliment accesibil și iubit de români, contribuie la sănătatea inimii, întărește oasele și ajută digestia, susținând în același timp imunitatea prin aportul de vitamine, fibre și antioxidanți esențiali.
Stresul și emoțiile negative fac ca și românii, relativ tineri, de 40 de ani, să aibă probleme cardivoasculare. Medicul spune că sănătatea inimii este în pericol și datorită creșterii poluării.
Cercetătorii știu vârstă de la care corpul începe să îmbătrânească accelerat. Ei au recomandări pentru a opri acest fenomen. Un studiu recent a descoperit și că, până la vârsta de 30 de ani, aorta, splina și glandele suprarenale prezentau deja modificări.
Un fruct de vară dulce și suculent hidratează, susține sănătatea creierului și furnizează vitamine și antioxidanți esențiali. Protejează inima și pielea, reduce inflamația.
Un nou studiu pe aproape 200.000 de persoane, de-a lungul a decenii, dezvăluie: calitatea alimentelor pe care le consumi contează la fel de mult ca atunci când urmezi o dietă săracă în carbohidrați sau în grăsimi.