Pui sau somon: care este mai sănătos? Nutriționiștii explică că alegerea depinde de obiectivele fiecăruia. Somonul oferă acizi grași Omega‑3, vitamina D și antioxidanți, fiind benefic pentru inimă și creier.
Pui sau somon: care este mai sănătos? Nutriționiștii explică că alegerea depinde de obiectivele fiecăruia. Somonul oferă acizi grași Omega‑3, vitamina D și antioxidanți, fiind benefic pentru inimă și creier.
Este pieptul de pui mai sănătos decât pulpele? Nutriționiștii explică care alegere este mai bună. Ambele mese sunt nutritive, dar una este mai bogată în proteine.
Impactul exceselor alimentare în concediu. Nutriționist ieșean: „Putem experimenta reflux gastroesofagian, mai ales dacă vacanța implică o activitate fizică redusă”.
Alimentul pe care să nu îl consumi niciodată dimineața, la micul dejun. Ce spun nutriționiștii? Iată de ce nu e bine să îl consumi și de ce trebuie evitat?
Multă lume alege să renunțe total la pâine în alimentația lor ca să nu pună kilograme în plus sau pentru a avea o alimentație mai sănătoasă. Însă pâinea, ca orice alt aliment, dacă este consumat în anumite cantități nu poate cauza probleme cu greutatea.