„Traseist” politic cu dreptul la privat, pus șef de spital. Are BMW de 80.000 € și 2 case moștenite

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.08.2023 - 12:03
Andi Nodiț, manager Bagdasar Arsene - Foto: Arhiva
Spital Bagdasar Arseni - Foto: Arhiva

Andi Nodiț este manager la Spitalul Bagdasar Arseni, deși a terminat dreptul la Universitatea Constantin Drăgan, cea mai slabă din România. A moștenit o avere uriașă și și-a luat BMW de 80.000 euro.

SHARE

Andi Nodiț este manager la Spitalul de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni, deși a terminat Universitatea Constantin Drăgan, la Facultatea de drept. Presa locală îl numește traseist politic. Spitalul unde e manager a fost inundat în această dimineață.

Inundație la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni: pacienți evacuați, după ce apa a intrat în consolele de oxigen şi gaze
Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spaitalului "Bagdasar Arseni" au fost inundate, au informat, joi, reprezentanţii unităţii medicale, informează Agerpres.
Potrivit sursei citate, pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric, iar şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul "Sfântul Ioan".

Cine e managerul Andi Notiț

Andi Nodiț a terminat Facultatea de Drept, Universitatea Europeană „I.C Drăgan”. CV-ul este AICI

Universitatea Europeană Iosif Constantin Drăgan este ultima în clasamentul din România, potrivit Top Universities in Romania 

Universitatea apare pe poziția 74.

Citește și: Ai luat 6 la BAC? Ești intrat la universitatea miliardarului Constantin Drăgan la drept sau economie

Imediat ce termină școala intră în politică. Este șef cabinet de senator, consilier al prefectului din Mehedinți, vicepreședinte și consilier la Consiliul Județean. În 2018 devine Director Executiv la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, deși nu avea niciun pic de experiență în domeniu.

Din 2020 este manager al Spitalului Bagdasar Arsene.

Anul 2023 este fantastic pentru Nodiț. El moștenește două terenuri intravilane și două case. El și-a cumpărat două mașini BMW din 2019 și 2021. Unul din BMW-uri costă peste 80.000 euro și e luat în leasing. Asta în condițțile în care câștigă 2.000 euro pe lună. 

Un leasing minim la această sumă este 1.300 euro pe lună. Deține aur de 76.000$. În 2022 pune deoparte 30.000 de euro.

S-a plimbat prin partide

Bun orator, Andi Nodiț a activat de tânăr în politica mehedințeană, multă vreme în PNL, apoi în PD, cu trei mandate de consilier județean la activ și unul de vicepreședinte al CJ Mehedinți.

Tocmai când se lăsase de politică și lucra în managementul proiectelor cu fonduri europene, severineanul Andi Nodiț a fost numit secretar de stat în Ministerul pentru Relația cu Parlamentul de către premierul PSD Mihai Tudose.

Cu alte cuvinte un om de dreapta, fost PNL-ist, fost PD-ist, a primit o funcție importantă în guvernul PSD-ALDE. Andi Nodiț, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți a fost numit într-un post cheie în Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, scria, în 2018, Jurnalul Olteniei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te