LIVE #2022 SUMMIT DE SĂNĂTATE: ”Inovare și reforme”

DE Newsweek | Actualizat: 07.06.2022 - 16:30

Cel de-al cincilea eveniment dedicat sănătății va fi organizat de Newsweek România  pe data de 7 iunie 2021, online, de la ora 16.00. În această nouă ediție temele de discuții vor fi despre viitorul farma și despre cum obținem rezultate mai bune pentru pacienți.

SHARE

Invitații evenimentului sunt reprezentanți ai Ministerului Sănătății, doctori, cercetatori și reprezentanți ai mediului privat de afaceri, care vor  discuta despre noi măsuri și strategii dedicate îmbunătățirii sistemului de sănătate, despre modalități de prevenție, probleme la zi, dar și despre viitorul medicinei și tratamente inovatoare, despre managementul afacerilor din domeniu.

Au confirmat participarea: Prof. univ. Dr. Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, Florin Hozoc, CEO, Besmax Pharma Distribution, Dan Zaharescu, Director executiv ARPIM, Carmen Ivan, Președinte, Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA), Prof. Dr. Ioana Berindan-Neagoe, Director al Centrului de cercetare pentru genomica functionala, UMF Cluj-Napoca si Membru al Consiliului Director Cluj IT Cluster, Răzvan Ghenu, Digital Business Advisor in cadrul Arggo, Dr. Radu Țincu, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Sorana Mantho, Senior Consultant Palmed.

Găsiți detalii despre agenda și invitați accesând pagina evenimentului: https://events.newsweek.ro/2022-summit-de-sanatate/

Evenimentul este organizat de Newsweek România și este susținut de companiile: Besmax Pharma Distribution, ARPIM (Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente), ARGGO, PRISA (Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare).

Publicul este invitat să participe online, pe 7 iunie, ora 16.00, evenimentul fiind transmis pe newsweek.ro și pe pagina asociată de Facebook.

Newsweek Românnia s-a impus, în ultimii 4 ani, pe piața evenimentelor de afaceri, unde s-a poziționat nu doar ca un formator de opinie important, ci și ca principal intermediar al comunicării între mediul de afaceri și autoritățile de reglementare din România. 

Evenimentele organizate de Newsweek România sunt în topul audiențelor pe piața de profil și generează conținut de actualitate,  adaptat nevoilor mediului de afaceri privat.

Ediție din anul 2022 a SUMMIT-ului DE SĂNĂTATE: ”Inovare și reforme” se va desfășura online și va fi transmis în direct pe  newsweek.ro  (site aflat Top 10 cele mai citite site-uri de Știri și Analize  în clasamentul publicat de SATI, cu un trafic de peste 2,2 milioane de cititori unici pe lună) și pe pagina de Facebook  Newsweek România (peste 60.000 de urmăritori și un impact lunar al postărilor – post reach – de peste 5 milioane de persoane.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te