Acel miros al iernii revigorant este real — și există o explicație științifică în spatele lui. Cercetătorii spun că aerul rece este foarte bun la sănătate. Ei au analizat dacă aerul rece e mai sănătos ca aerul cald.
Acel miros al iernii revigorant este real — și există o explicație științifică în spatele lui. Cercetătorii spun că aerul rece este foarte bun la sănătate. Ei au analizat dacă aerul rece e mai sănătos ca aerul cald.
Un risc ascuns pentru sănătatea persoanelor la pensie, de Sărbători. Confruntarea cu sentimentul de singurătate poate fi o provocare pe tot parcursul anului pentru pensionari. Dar perioada sărbătorilor poate fi un moment dureros pentru persoanele în vârstă izolate social.
O ghirlandă de brad împodobită cu o fundă roșie nu este doar un simbol al sărbătorilor, ci și un adevărat talisman pentru casa ta. Potrivit tradițiilor, acest decor atrage abundența, protejează locuința și aduce sănătate celor dragi.
Condensul pe ferestre este un fenomen comun, mai ales în lunile mai reci. Apare atunci când aerul cald și umed din interiorul casei intră în contact cu geamurile reci și se formează condens. Acesta nu trebuie ignorat.
O alimentație sănătoasă și echilibrată este esențială pentru menținerea unei sănătăți bune, în special după vârsta de 60 de ani. Viața la pensie: ce trebuie să pui pe pâine dimineața pentru un mic dejun sănătos. Nici gem, nici miere
Rujeola, o boală prevenibilă prin vaccin, înregistrează o revenire alarmantă în Europa și la nivel global. Experții Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) avertizează că scăderea ratelor de vaccinare la copii permite reapariția unor focare care păreau controlate.
Plasarea cactușilor la fereastră în luna noiembrie poate fi o alegere surprinzător de inspirată. În timp ce mușcatele intră în repaus și au nevoie de protecție, cactușii rezistă mai bine luminii scăzute și fluctuațiilor de temperatură.
Numărul cazurilor de cancer de colon în rândul persoanelor sub 50 de ani este în creștere alarmantă. Oamenii de știință investighează dacă într-adevăr substanțele chimice din alimentele procesate ar putea fi un factor de risc pentru această boală tot mai frecventă.