Depozitarea usturoiului în frigider, prăjirea lui prea devreme sau tocarea lui pentru marinate poate elimina aroma acestei condimente sau o poate arde și amărî.
Depozitarea usturoiului în frigider, prăjirea lui prea devreme sau tocarea lui pentru marinate poate elimina aroma acestei condimente sau o poate arde și amărî.
Grădinarii au împărtășit sfaturi esențiale privind îngrijirea unei plante cultivate în mod obișnuit în grădinile din Marea Britanie pe timpul iernii. Aceasta este leguma care „merge” la orice ciorbă și pe care o puteți planta în grădină chiar în decembrie.
Este delicioasă, ușor de gătit și adorată în sezonul cald. Această legumă vedetă a verii îți oferă un aport uriaș de vitamine, stimulează producția naturală de colagen și, surprinzător, te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. Puțini știu cât de multe beneficii ascunde.
Te bucuri de gustul lui dulce și crocant în fiecare vară, dar puțini știu ce comoară ascunde în spate. Nu este, de fapt, un fruct în sensul clasic, dar are puterea de a susține inima, de a îmbunătăți vederea și chiar de a te ajuta să slăbești.
Leguma care curăță vasele de sânge, protejează creierul și ajută digestia. Indicată după 40 de ani, când alegerile mici, constante, pot face o diferență uriașă pentru sănătate. Iar includerea lor în alimentația ta e o alegere simplă, gustoasă și extrem de inteligentă.
O legumă cunoscută, în mod obișnuit, pentru numeroasele beneficii pe care le are poate expune organismul la riscul de îmbolnăvire. Problemele de sănătate asociate consumului acestei legume pot fi cu adevărat serioase.
Leguma sub formă de pudră care se adaugă în cafea dimineața. Ce beneficii are asupra organismului? Ce au transmis cercetătorii și din ce este făcută pudra?
Leguma pe care o consumi pe caniculă și te ajută să te răcorești. Are puține calorii și costă 5 lei. Ce spun specialiștii și cum ne ajută această legumă organismul?