De ce a fost măcelărit interlopul Gone Barbaru: Mă certam cu nevastă-mea și am zis că scot briceagul

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 22.07.2022 - 15:02
Gone Barbarul spune că a fost măcelărit, dar a dat și el Foto: Facebook

Interlopul Anton Barcsa, zis Gone Barbarul, a devenit cunoscut în primăvară, după ce a transmis live că oricine vrea să facă afaceri în Constanța trebuie să-l anunțe pe el. Apoi, la câteva zile și-a cerut scuze și a spus că a fost înțeles greșit pentru că nu vorbește bine româna.

SHARE

Cu toate că poza într-un personaj periculos, Gone Barbarul a fost bătut cu sălbăticie într-un local din Reghin, se pare, chiar de către niște rude. 

Citește și: Cum a plătit interlopul Oiță un asasin ca să-i ucidă partenerul ce nu voia să investească în cocaină

Interlopul Anton Barcsa, zis Gone Barbarul, plin de cusături și cu capul bandajat, a povestit cum a fost măcelărit în fața propriei soții, la un local din Reghin.

Citește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux pe Litoral

Gone Barbaru: Mă certam cu nevastă-mea și am zis că scot briceagul

În aprilie spunea că a fost greșit înțeles când a spus că oricine vine în Constanța să facă afaceri trebuie să treacă mai întâi pe la el.  

Citește și: Interlopul Geamai, fost hoț de cai, turnat de iubită după ce-a bătut-o. Armele, îngropate la palat
 

”Explic în română, să înțeleagă și mass media, care dintr-un clan, adică dintr-un singur membru care face parte din clanul Barcsa au făcut două clanuri.

Citește și: VIDEO Interlopul oltean Rechinu și-a blocat extrădarea din Mexic chiar dacă l-a părăsit și avocatul

Am mers la Casablanca, acolo am fost urmărit, așteptat de finul lui tata, Biga Augustin. Gusti, celebrul interlop Gusti! Eu mă certam cu nevastă-mea acolo dintr-o prostie. Am început să strig acolo că dacă apuc să scot briceagul vor fi 30 de crime… Și Deneș cu Neamțu, cu Mărcuș și încă cineva, nu-mi aduc bine aminte, erau acolo. Eu mi-am comandat 100 de Jager și când am ieșit afară Deneș deja mă aștepta cu scaunul.

Citește și: Interlopii Corbu Belgian și Marian Olaru, arestați. S-au bătut cu scaune și s-au tăiat cu maceta

Atunci eu am luat un scaun și m-am apărat. Când am văzut că nu am cu cine, am fugit în bucătărie și mi-am luat un cuțit să mă apăr. Se vede clar pe camere”, a povestit Gone Barbarul într-un live pe Facebook.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu către Bebino: 50 de ani să-ți dea ăștia, sclavule. Tu i-ai legat pe toți

Am dat și în stânga și în dreapta

Gone a povestit că și el a dat, deși imaginile arată puțin diferit.

”Și am dat în stânga și în dreapta, nu lăsam pe nici unul să se apropie de mine. Pe baza asta, Deneș sună la văru-său, Biga Augustin, celebrul interlop Gusti. Ia o macetă cu el și începe în stânga și-n dreapta. Eu strigam la el: ”Gusti, ești finul lui tata”!, el spunea: ”Nu sunt finul nimănui”.

Și poc, mi-a dat una. A dat-o cu sete. Nu e vorba de Gusti aici, e vorba și de Deneș.

Și de tatăl lor. Nu știu cine l-a înjunghiat pe Deneș, nu-mi aduc aminte nimic”, a mai spus Gone.

Citește și: Cum a căzut interlopul Dorel Chiroaica, membru marcant al grupării Garda de Fier

A iești pe un cal din arest ca Nuțu Cămătaru

În 2019, 500 de gabori s-au adunat în fața Inspectoratului Județean de Poliție Târgu-Mureș pentru a-l întâmpina la ieșirea din arest pe Anton Barcsa, zis Gone Barbaru.

Citește și: Interlopii Adrian Beleaua Corduneanu și Cătălin Băcăoanu vor să mute conflictul online în cușca MMA

Barcsa Anton jr., fiul lui Anton Barcsa (Bănel) din Reghin fusese reținut timp de 24 de ore de către I.P.J. Mureș.   

”Incidentul s-a produs din cauza a două femei. Un băiat din familia noastră a umblat după femeia altuia. Atunci când soțul femeii a aflat, ca să se răzbune a procedat la fel. De aici a început cearta dintre ei. Problema cea mai mare a fost că ei toți sunt rude. Iar asta la noi nu se acceptă. Și-au adus înjurii, au vorbit urât, s-au amenințat. Dar totul s-a întâmplat la telefon, ei doi nu s-au întâlnit. Barcsa Anton a fost reclamat, au venit mascații, poliția și a fost arestat. Dar ei între timp s-au împăcat, a fost și familia cealaltă la declarații, si-au retras plângerea și acum totul este în regulă” a declarat Tarzan, un alt interlop din clan.

”Noi suntem mulți, familia e mare, au venit verii, nepoții, cuscrii, prietenii. Mai aveam pe drum încă 100 de oameni, dar au ajuns târziu. Tarzan este prietenul cel mai bun al fiului meu. Calul a fost un dar din partea lui, o surpriză pentru Gone. A costat 5000 de euro închirierea acestui cal, dar nu prețul e important ci gestul. Băiatul meu a plecat de acolo călare, cu 500 de oameni după el. A fost un semn de prietenie, respect și de prețuire. Autoritățile erau de față, dar pentru că noi am fost civilizați, nu a fost cazul să intervină. Nu am încurcat circulația cu mașinile, nu am făcut nimic neregulamentar. După ce am ajuns acasă am făcut Stabor țigănesc și am promis, am jurat că nu ne mai certăm, că nu ne mai dușmănim. Familia cealaltă a procedat la fel, au jurat cu mâna pe biblie că nu mai poartă dușmănie. Am rămas prieteni și totul este acum în regulă” subliniază tatăl lui Gone Barbarul, Barcsa Anton ( Bănel).

”Mă bucură faptul că am putut să ies din arest ca și Nuțu Cămătaru. El a fost singurul din România care a făcut asta, acum am făcut-o și eu. Am fost bucuros de surpriza care mi s-a pregătit și am fost încântat și emoționat când am văzut câtă lume mă așteaptă” a spus Gone, conform punctul.ro .

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te