Interlopii Adrian Beleaua Corduneanu și Cătălin Băcăoanu vor să mute conflictul online în cușca MMA

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.09.2021 - 17:26
Interlopii Adrian Beleaua Corduneanu și Cătălin Băcăoanu vor să mute conflictul online în cușca MMA Foto: Facebook

Fost campion național la lupte, Adrian "Beleaua" Corduneanu vrea să se apuce de MMA iar Cătălin Băcăoanu un alt interlop din Iași, fost boxer, i-a lansat o provocare. Între cei doi există un conflict mai vechi.

SHARE

După ce Adrian Corduneanu a anunțat că vrea să lupte în cușca MMA, interlopul Cătălin Băcăoanu i-a  și lansat o provocare.

Citește și: Clanul Corduneanu, scandal între frați și neveste. Beleaua și Ramona au sărit la Alina pentru o casă

Băcăoanu i-a propus lui Corduneanu să lupte în ring pentru a stinge războiul dintre ei. Fost sportiv, „Beleaua” a acceptat să lupte cu acesta.  

Citește și: Interlopii Corbu Belgian și Marian Olaru, arestați. S-au bătut cu scaune și s-au tăiat cu maceta

Adrian Corduneanu are un trecut sportiv cu rezutate foarte bune. În cei 12 ani de carieră sportivă, fost de trei ori campion al României la lupte a reprezentat țara în mai multe competiții internaționale.  

„Îmi place MMA-ul! Provin dintr-o familie cu 12 frați, nouă băieți și trei fete. Șapte dintre frații mei au practicat sporturi de performanță. Majoritatea am reușit să ne adjudecăm titlul de Campion Național la lupte. Unii dintre noi au participat și chiar au fost medaliați la europene și la mondiale. Ba mai mult, au participat și la Jocurile Olimpice. Iubesc sportul în general și chiar îmi place MMA-ul. Sunt un familist convins, am trei copii, îmi iubesc familia și vreau să transmit generației noi că sportul înseamnă sănătate”, a mărturisit Adrian Corduneanu.

Interlopii Adrian Beleaua Corduneanu și Cătălin Băcăoanu vor să mute conflictul online în cușca MMA

Fost boxer, Cătălin Băcăoanu spune că este gata să se bată cu Adrian Corduneanu în cușca MMA. 

„Accept provocarea făcută public de Adrian Corduneanu de a lupta alături de el în cușca MMA. În urma postării făcute în data de 21 august pe pagina RXF, am hotărât să accept această provocare, prilej în care ne putem dovedi fiecare valoarea sportivă. Ocazie cu care se poate stinge și războiul dintre noi! Fie ca cel mai bun să câștige”, a postat pe pagina sa de Facebook Cătălin Băcăoanu.

Citește și: Interlopul Fane Vitamină a fost împușcat de Gore, coleg penal. Cum au trădat clanul "Frăția"


Scandalul dintre Băcăoanu și Corduneanu

Cearta dintre cei doi interlopi ar fi început de la o sumă de bani împruutată de Corduneni și pe care aceștia nu au mai vrut s-o restituie. Ca uramre, de-a lungul timpului au existat mai multe bătăi între cele două clanuri. În ultima perioadă însă, conflictul s-a mai aplanat.
 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.