Interlopii Corbu Belgian și Marian Olaru, arestați. S-au bătut cu scaune și s-au tăiat cu maceta

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.09.2021 - 16:05
Clanul Corbu: Ciprian, Stănel(tatăl) și Belgian Foto: Facebook

Două grupări de infractori s-au luat la bătaie într-o benzinărie, folosind scaune, pietre, cuțite și macete. Marian Olaru, zis Ticu și Ciprian Corbu, zis Kasu, s-au tăiat reciproc. În conflict a interventi și Belgian, fratele lui Kasu. Bătaia s-a soldat și cu un accident rutier,

SHARE

Scandalul a început în incinta unei benzinării de pe Calea Buzăului din Brăila, în văzul lumii, la ora 12.00. 

Citește și: Clanul Corduneanu, scandal între frați și neveste. Beleaua și Ramona au sărit la Alina pentru o casă

Adrian Olaru și alți doi indivizi s-au luat la bătaie cu Ciprian Corbu și un bărbat care îl însoțea. Cele două grupări s-au lovit reciproc cu scaune, pietre și cuțite. În sprijinul lui Ciprian Kasu, au mai sosit trei persoane, printre care și fratele sau, Belgian.  

Citește și: Interlopul Fane Vitamină a fost împușcat de Gore, coleg penal. Cum au trădat clanul "Frăția"

Bătaia a ajuns până la o vulcanizare de lângă benzinăria OMV și interopii ajunseseră deja la cuțite și macete. 

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu către Bebino: 50 de ani să-ți dea ăștia, sclavule. Tu i-ai legat pe toți

La un moment dat, Adrian Olaru s-a urcat în mașină și a plecat în trombă pe Șoseaua de Centură, unde a și avut un accident soldat, doar cu pagube materiale. Şoferul a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest şi drugtest”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Citește și: Cum a căzut interlopul Dorel Chiroaica, membru marcant al grupării Garda de Fier

Ciprian Corbu și Adrian Olaru au ajuns la spital după ce s-au bătut cu scaune și s-au tăiat cu maceta

La faţa locului au intervenit zeci de poliţişti judiciari, rutieri, de ordine publică şi luptători de intervenţie rapidă din cadrul I.P.J. Brăila, precum si 5 jandarmi din cadrul I.J.J. Brăila, care au reuşit să dezamorseze conflictul.

Citește și: Clanul Corduneanu, scandal între frați și neveste. Beleaua și Ramona au sărit la Alina pentru o casă

”În timpul derulării evenimentului, un brăilean, în vârstă de 32 ani, participant la scandal, încercând să părăsească zona, s-a urcat la volanul autoturismului său şi, în timp ce se deplasa pe Şoseaua de Centură, a provocat un accident rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale. Şoferul a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest şi drugtest”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. În urma scandalului, trei dintre participanţi, printre care şi şoferul de 32 ani, au fost transportaţi la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Citește și: Cum teroriza Valter, fratele interlopului Cosmos Tănase, tinerele moldovence pe care le trafica 

Belgian și Adrian, arestați

Procurorul de caz a cerut arestarea preventivă a lui Olaru pentru încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. În cazul lui Belgian Corbu este vorba despre infracțiunile de lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, conform debraila.ro .

Judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Brăila a admis propunerea procurorului și i-a trimis pe cei doi în spatele gratiilor pentru 30 de zile, motivând, printre altele, că „relațiile de conviețuire socială referitoare la ordinea și liniștea publică au fost grav lezate, în condițiile în care actele de violență, amenințările proferate au fost săvârșite în plină zi, într-un loc public, respectiv în interiorul stației peco OMV, dar și în proximitatea acesteia”.

„În acest loc se aflau mai multe persoane, angajați ai benzinăriei și alți cetățeni, iar manifestările inculpaților au fost de natură să creeze o stare de primejdie, de indignare și scandal public, atât în rândul oamenilor aflați la locul comiterii faptelor, cât și în rândul colectivității din municipiul Brăila”, a motivat instanța.

Belgian, cercetat și pentru instigare la tentativă de omor

Belgian este judecat și pentru instigare la tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, împreună cu alți trei interlopi acuzați de tentativă de omor în coautorat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Fapta s-a petrecut în urmă cu aproape doi ani, pe 18 aprilie 2019, în jurul orei 22:00, atunci când un bărbat a fost bătut și înjunghiat în zona Piața Mare din Brăila. Leziunile suferite de victima au necesitat 30-35 de zile îngrijiri medicale.

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te