Margareta Nistor, aproape de moarte: Aveam un kilogram. Mama, sfătuită de medic să facă altă fată

DE Alin Crișan | Actualizat: 25.08.2022 - 20:54
Margareta Nistor - Foto: Playtech

Margareta Nistor a dezvăluit în cadrul podcastului «În oglindă» că atunci când era o copilă de doar câțiva ani era să moară din cauza unei boli fatale, iar doctorii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire.

SHARE

A fost poreclită fata de sticlă

Organismul Margaretei Nistor devenise atât de fragil încât fusese poreclită «domnișoara de sticlă». 

Irina Margareta Nistor, vocea care a dublat o mulțime de producții cinematografice și de animație, este unul dintre cei mai prolifici critici din domeniul filmului, iar prezența ei este mereu apreciată de public. 

Citește și: Cîmpeanu: E nevoie de suplimentarea numărului de posturi din învățământul preuniversitar

Puțini știu însă coșmarul cu care s-a confruntat vedeta chiar în primii ani de viață, când a fost diagnosticată cu furunculoză, din cauza unui virus pe care l-a contactat în spital. Afecțiunea de care suferea îi cauza numeroase probleme de sănătate și din această cauză ajunsese să cântărească un kilogram.

Mama Margaretei Nistor era disperată să găsească un tratament pentru boala fiicei sale, însă până și unul dintre cei mai prolifici medicii ai vremii respective nu i-au dat vreo șansă de supraviețuire micuței, ci pur și simplu a sfătuit-o pe biata femeie să facă un alt copil. Cel care a ajutat-o pe mama Margaretei Nistor să găsească medicul potrivit care să-i prescrie un tratament vindecător a fost chiar bunicul copilei. 

Citește și: MApN anunță stagiul militar voluntar pentru românii între 18-35 de ani: Soldă de 2.000 lei

„Am reușit să supraviețuiesc deși nimeni nu îmi dădea nicio șansă și mereu povestesc chestia asta pentru că e bine să nu mai încerce vreodată, cu tot respectul pe care îl am pentru medici, dar un medic i-a spus mamei: «Faceți alta că aveți 26 de ani». Am fost salvată cu eforturi foarte mari și prin credință.(…) Doctorul nu a vrut nici oxigen să îmi dea”, a mărturisit Margareta Nistor la podcastul În Oglindă. 

Margareta Irina Nistor a mai mărturisit în cadrul podcastului «În Oglindă» că boala de care suferea în copilărie o făcuse atât de sensibilă încât până și un simplu pieptănat devenise un adevărat chin din cauza durerilor care o copleșeau imediat. Din cauza fragilității sale, micuței Margareta Nistor i se spunea «domnișoara de sticlă». Vedeta a fost nevoită să urmeze un tratament foarte intens pentru a împiedica virusul să ajungă în sânge. 

Citește și: VIDEO Americanul care a lăsat tihna din Palm Beach să salveze animalele lăsate fără stăpân de Putin

„De multe ori pe umărul meu se vede o tăietură. Asemenea tăieturi au fost inclusiv pe capul meu. (…) Când eram mică mi se spunea domnișoara de sticlă pentru că ori de câte ori încerca să mă pieptene bunica, mă durea îngrozitor, dar pe craniul meu sunt urmele acelea de la tăieturi(…)", a dezvăluit vedeta în cadrul podcastului În Oglindă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te