FOTO Valentina Pelinel, în formă alături de Borcea cu măști, fiole și exerciții. Neagă operațiile

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 17.01.2023 - 10:31
Valentina Pelinel îl vrăjește pe Cristi Borcea cu măști, fiole și exerciții. / Foto: Valentina Pelinel Page, Facebook
Valentina Pelinel / Foto: Valentina Pelinel Page, Facebook
Valentina Pelinel în 2001 / Foto: as.ro

Fostul fotomodel Valentina Pelinel, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea, a împlinit 42 de ani și a dezvăluit trucurile la care apelează pentru a-l vrăji pe fostul patron al lui Dinamo binecunoscut pentru aptitudinile sale de Casanova. Ea neagă că și-ar fi făcut operații.

SHARE

Valentina Pelinel a atras recent toată atenţia la un eveniment monden. Fosta „Top Model România 1996”, care este căsătorită din 2018 cu Cristi Borcea (cei doi au trei copii împreună, două fetițe gemene și un băiețel) a oferit detalii despre cum îşi „ascunde” vârsta și reușește să-l vrăjească constant pe soțul său. 

Citește și: VIDEO Mani Gyenes, singurul român din Dakar 2023, a terminat cel mai dur raliu din lume pe locul 11

Soţia lui Borcea a şi făcut glume pe acest subiect cu cunoscutul creator de modă, Cătălin Botezatu. Pelinel face mai multe tratamente, dar secretul formei ei este acela că face sport de 15 ani. Aşa, cică, îi „suceşte minţile” soţului ei.

Foto: Valentina Pelinel, pe coperta Stuff în 2001

„Îmi place să mă îngrijesc, să folosesc măști, fiole în deosebi, îmi place să fiu pusă la punct cu toate terapiile care apar (...) Fac și tratamente cosmetice, în speță îmi place să încerc, însă îmi place să întreb specialiștii, pentru că am un ten sensibil, mixt, dar sensibil, așa că întreb înainte. (Reporter: Botox, acid hialuronic, genul ăsta de intervenții estetice?) Mai așteptăm, stai puțin. Apropo, că îmi zicea Cătălin Botezatu mai devreme că nu a făcut niciun fel de operație, dar i-am zis că nu e cazul, încă. Deocamdată ne întreținem cu alte tratamente. Sport. Știți foarte bine că eu, dintotdeauna, fac sport, cu profesoara mea Luminița Niculescu, de mai bine de 15 ani. Și tot timpul apelez la ea”, a declarat Valentina Pelinel, relatează click.ro.

Citește și: FOTO „Operă de artă”, semnată „Dorel”, pe Centura București: piciorul unei pasarele, pe banda 1

Valentina Pelinel neagă că a recurs la operații estetice

În ultimii ani, look-ul Valentinei Pelinel a suferit transformări radicale și în presa tabloidă au apărut fel de fel de informaţii, inclusiv că aceasta şi-ar fi făcut cinci operaţii estetice. Fostul fotomodel neagă, însă.

De pildă, cu ceva timp în urmă, presa anunţa că soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-ar fi dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut față de cum arăta la începutul carierei, relatează as.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te