Actorul Jack Nicholson suferă de demență: „Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 21.09.2021 - 12:50
Celebrul actor Jack Nicholson suferă de demență. / Foto: protv.ro

Jack Nicholson (84 de ani), unul dintre actorii legendari ai Hollywood-ului, nu a mai avut apariții publice de mai bine de un an, iar prietenii săi apropiați se tem că starul ar suferi de demență.

SHARE

Jack Nicholson, cel mai nominalizat actor din istorie (cu 12 nominalizări la Oscar – opt pentru cel mai bun actor în rol principal și 4 pentru rolurile secundare), are cinci copii cu cinci femei diferite: Jennifer Nicholson (58 de ani) din mariajul cu Sandra Knight, singura femeie cu care s-a căsătorit, mariajul lor destrămându-se în 1968; Caleb James Goddard (51 de ani) cu Susan Anspach; Honey Hollman (40 de ani) cu supermodelul danez Winnie Hollman; Lorraine Nicholson (31 de ani) și Ray Nischolson (29 de ani) cu Rebecca Broussard.

Citește și: VIDEO Golful devine sportul preferat al interlopilor: Încă o bătaie cu crose în trafic, în București

Vedeta este mai apropiată de Lorraine și Ray, cei doi fiind adesea surprinși în compania tatălui lor.

Citește și: „Nu te vaccina", sloganul de pe camionul unei firme de pompe funebre din SUA care a devenit viral

Surse din aturajul lui Nicholson spun că prietenii, familia, dar și apropiații sunt îngrijorați de starea sa de sănătate.

Citește și: Florentina Opriș are o silueta impecabilă la 53 de ani. Ce mănâncă în fiecare zi

„Comunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut. Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”, a dezvăluit un apropiat al actorului, potrivit presei internaționale.

Citește și: FOTO Vin Diesel, de la „Furios şi iute” la „Gras şi iute”

În 2018, Nicholson a fost nevoit să renunțe la cariera de actor din cauza unor probleme cu „pierderile de memorie”. „Există un motiv simplu în spatele deciziei sale: pierderea memoriei. Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost cerute”, spunea, la momentul respectiv, o sursă din aturajul vedetei, relatează unica.ro.

Jack Nicholson are în palmaresul său trei premii Oscar câștigate – două pentru cel mai bun actor în peliculele „Zbor deasupra unui cuib de cuci” și „Mai bine nu se poate” și unul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru filmul „Cuvinte de alint”din 1983.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.