VIDEO Golful devine sportul preferat al interlopilor: încă o bătaie cu crose în trafic, în București

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.09.2021 - 22:14
Golful devine sportul preferat al interlopilor: Încă o bătaie cu crose în trafic, în București Foto: captură Facebook/Europol

O nouă bătaie în trafic a fost filmată în București. Combatanții au folosit crose de golf pentru că acestea pot fi transportate în mașină fără ca polițiasă poată lua măsuri ca în cazul bâtelor și topoarelor.

SHARE

Un clip video filmat în traficul din Capitală arată două grupuri care s-au luat la bătaie în mijlocul străzii folosind, printre altele, și crose de golf.

Citește și: Cum au furat Burtea, Bibi și Părăuță 250.000 de euro și au fost prinși când îi spărgeau la mare

Acesta este al doilea incident devenit public, după ce în luna iunie, un tânăr cu un BMW a lovit cu crosa de golf un Logan în care se afla o persoană cu care avea un conflict mai vechi. 

Filmarea incidentului de zilele trecute a fost postată tot de Sindicatul Europol cu următorul comentariu:

"La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să «descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții», pe un bulevard din București, s-au scos crosele.
 
 
S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard. Fenomenul agresiunilor din trafic este tot mai accentuat, iar faptul că astăzi orice șofer poate avea în mașină, la îndemână, orice obiect contondent, de genul bâtă de baseball, crosă de golf, săbii, macete etc ne demonstrează încă o dată cât de depășită este legea și politica penală din România".

 

Femeia cu macetă și bărbatul cu crosa de golf care au atacat un Logan

La sfârșitul lunii iunie, Sindicatul Europol posta un clip filmat în trafic, în care o femeie se dă joc cu o macetă dintr-un BMW, iar șoferul, înarmat cu o crosă de golf, lovește într-un Logan pe care-l oprise în plină stradă. 

Surse apropiate anchetei susțin că autorul atacului este un tânăr fără antecedente penale, dar asociat lumii interlope. În același timp, femeia care îl însoțea este cunoscută ca damă de companie. Aceasta, spun anchetatorii, obișnuia să-și racoleze clienții prin intermediul site-urilor de anunțuri matrimoniale, conform Gândul. 

Citește și: Femeia cu maceta, care sărit să-l ajute pe tipul cu BMW, ar fi o damă de companie. Amândoi, liberi

Un șofer aflat la volanului unui autoturism Dacia Logan a fost blocat în trafic duminică seară de șoferul unui BMW, care a coborât și l-a atacat cu o crosă de golf. În incident a fost implicată și o tânără, tot din BMW. Ea a ieșit cu o macetă dar, la țipetele celor care urmăreau incindentul, a lăsat cuțitul în BMW și a început să lovească Loganul cu picioarele. 

Ambii au fost reșinuți pentru 24 de ore, apoi eliberați.

De ce preferă interlopii crosele de golf

Spre deosebire de bâte, topoare și cuțite, care sunt considerate arme albe și care pot fi confiscate de poliție, crosele de golf sunt considerate echipament sportiv și pot fi ținute fără probleme în mașină.

Folosirea croselor de golf ca arme albe apare în mai multe filme cu mafioți, de aici inspirându-se și interlopii noștri.

Crosele de golf sunt de mai multe tipuri, însă au întotdeauna capătul metalic ceea ce le face foarte periculoase atunci când sunt folosite ca arme. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te