Băutura cu două ingrediente care se bea dintr-o înghițitură. Beneficiile incredibile pentru organism

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 31.03.2024 - 16:38
Băutura cu două ingrediente care se bea sub formă de shot. Beneficiile incredibile pentru organism - Foto: Profimedia / imagine rol ilustrativ

Băutura cu două ingrediente care se bea sub formă de shot. Beneficiile incredibile pentru organism. Iată cum se prepară și de ce anume ai nevoie?

SHARE

Băutura cu două ingrediente care se bea sub formă de shot. Beneficiile incredibile pentru organism. Iată cum se prepară și de ce anume ai nevoie?

Băutura cu două ingrediente, beneficii pentru sănătate

S-ar putea să folosiți ghimbirul zilnic. Acesta este folosit pentru a adăuga o aromă și o savoare puternică la ceai și la alte alimente și băuturi.

Citește și: 5 metode ca să cureți o tigaie arsă. Cum poți folosi o băutură carbogazoasă pentru asta?

Ghimbirul este, de asemenea, cunoscut pentru proprietățile sale medicinale. Este adesea folosit ca remediu pentru tuse și dureri de gât.

Recent, băuturile cu ghimbir au câștigat popularitate. Consumul de shot de ghimbir la prima oră a dimineții este acum o tendință celebră în social media, pe care o urmează chiar și celebritățile.

Ginger shot se prepară cu rădăcină proaspătă de ghimbir și lămâie proaspăt stoarsă și se consumă în porții mici. Puteți adăuga, de asemenea, portocală, miere sau sfeclă roșie, în funcție de gustul dumneavoastră.

Haideți să vedem care sunt beneficiile consumului de ginger shot și care sunt precauțiile pe care ar trebui să le urmați.

Ce beneficii aduce corpului?

Ghimbirul este încărcat cu compuși antiinflamatori. Aceasta înseamnă că este extrem de benefic pentru persoanele cu artrită. Mai multe alte afecțiuni pot declanșa, de asemenea, inflamații în organism. Ghimbirul ar putea să vă ajute să faceți față inflamației generale.

Puteți spori aceste proprietăți adăugând turmeric și lămâie la shot.

Ghimbirul este un remediu natural popular pentru probleme de stomac, inclusiv indigestie și balonare.

Puteți lua un shot cu ghimbir pentru a ușura disconforturile digestive obișnuite. De asemenea, vă va ajuta să faceți față constipației, crampelor și grețurilor.

Citește și: 6 lucuri pe care le poți face cu zațul de cafea. Nu o mai arunca de acum înainte

Atât proprietățile antiinflamatorii, cât și cele antioxidante ale ghimbirului pot contribui la stimularea sănătății imunitare. Ghimbirul are, de asemenea, proprietăți antivirale și antibacteriene. Adăugarea de suc de lămâie și miere ajută, de asemenea, la îmbunătățirea sănătății imunitare.

Shot-urile de ghimbir sunt potrivite pentru diabetici. Ghimbirul vă poate ajuta să mențineți un nivel sănătos al glicemiei. De asemenea, poate ajuta la reglarea tensiunii arteriale, stimulându-vă sănătatea inimii.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te