Simion anunță guvernul AUR: Un conspiraționist, un condamnat, fost PSD-ist și „regele imobiliarelor”

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.08.2024 - 12:22
George Simion anunț guvernul AUR: Lulea, Piperea, Ciuhodaru, Valer Kovacs, Bacari, MIhai Neamțu - Foto: FB

George Simion a anunțat cine face parte din guvernul AUR: Dorin Lulea, GHeorghe Piperea, Tudor Ciuhodaru, Valer Kovacs, Dorina Barcari, Petrișor Peiu sunt doar câteva din numele foarte controversate.

SHARE

George Simion a anunțat cine face parte din guvernul AUR dacă le va câștiga președinția României.

George Simion anunță guvernul AUR: Lulea, Piperea, Ciuhodaru, Valer Kovacs, Bacari, Petrișor Peiu

Premier va fi Dorin Lulea. Newsweek România a scris că Lulea i-a dat o pâine de mâncat lui Simion ani de zile. George Simion a fost angajat la firma lui Lulea fără să treacă pe la birou.

Am scris că George Simion, președintele AUR, a trăit, timp de 9 ani, cu o leafă medie de 2.000 de lei pe lună, plătită de prietenul și liderul AUR, Dorin Lulea. Fie Simion a trăit în sărăcie lucie până a ajuns deputat, fie a fost finanțat din alte surse.

Citește și: EXCLUSIV George Simion a trăit 9 ani cu 2.000 lei/lună, dați de un coleg din AUR. Ce făcea pentru ei

Lulea este dezvoltator imobiliar fără scrupule. În timp de Simion și viitorul său guvern promite case pentru români la 35.000 de euro, el le vinde pentru suma de 200.000 de euro.

Citește și: EXCLUSIV George Simion promite case la 35.000€. Lulea, premierul propus de AUR, le vinde cu 200.000€

La justiție este propus un conspiraționist în persoana lui Gheorghe Piperea.

Citește și: Simion și Piperea dau atacul la voturile pensionarilor. Cum se folosesc de recalcularea pensiei?

Piperea nu crede în COVID

"O femeie în vârstă de 73 de ani a decedat în imediata vecinătate temporală a administrării vaccinului anti-covid cumpărat de UE și de România de la Pfizer/BionTech cu sute de milioane de euro. E vorba de <superbul> vaccin cu <grămăjoare de grăsime>, mai pe limbajul lui Streinu-Cercel (multiplu sponsorizat al Pfizer, de altfel).", a scris Piperea pe Facebook.

Fostul parlamentar PSD, Tudor Ciuhodaru este propunerea PSD pentru postul de ministru al Sănătății. El a fost și europarlamentar.

La ministerul Muncii a fost propusă Dorina Barcari, un autointitulat specialist în pensii care pretinde că recalcularea este o mare eroare.

Controversatul afacerist Mohammad Murat, care a candidat și la primăria Constanța, va fi viitorul ministrul al Turismului.

Radu Baltasiu este propus pentru ministerul învățământului. Profesor de la Facultatea de Sociologie din București le spune studentelor că fertilitatea este indicată de lungimea unghiilor și că e normal să fie puse la punct de capul familiei, dacă vorbesc neîntrebate.

Detalii AICI

Un condamnat la apărare

Generalul în rezervă Mircea Chelaru, în prezent deputat AUR, a fost condamnat, în 2016, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru că și-a cumpărat ilegal locuința de serviciu.

El va fi ministrul Apărării.

Citește și: Ce face în Parlament deputatul condamnat Mircia Chelaru: Ziua Iei și a fruntașilor de la Blaj

Judecătorii l-au obligat  să plătească aproape 93.000 de lei daune materiale faţă de MApN, precum şi peste 850.000 de lei, ceea ce reprezintă foloasele materiale realizate în urma obţinerii locuinţei.

Până să devină parlamentar din partea AUR, generalul Mircea Chelaru a mai fost în 2000 șef al Statului Major al Armatei.

Și-a dat demisia din funcție după un scandal pornit de la declarațiile sale conform cărora există „ameninţări la adresa statului român”, a vorbit despre „operaţionalizarea forţelor de supraveghere şi alertă timpurie”, „semnalele de alarmă trase împotriva celor care vehiculează idei anti-statale” sau „devalizarea autorităţii statului roman” etc.

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te