Vali Nebunu către Romi Neguș: Am dat jos mâna unuia cu sabia, a rămas atârnată în piele și tendoane

DE Adrian Costin | Actualizat: 08.04.2021 - 17:27
Vali Nebunu către Romi Neguș: Am dat jos mâna unuia cu sabia, a rămas atârnată în piele și tendoane Foto: capturi Youtube

Uunul dintre liderii clanului Sportivilor, Vali Nebunu a fost deranjat că interlopul Romi Neguș l-a făcut manglitor și și-a etalat toate infracțiunile făcute de-a lungul timpului, unele nefiind cunoscute nici de autorități.

SHARE

Aflat în conflict cu banda interlopului Romi Neguș din Oradea, Vali Nebunu este cel mai vehement reprezentant al clanului Sportivilor în acest scandal.

Citește și: Interlopul Corduneanu, care a cerut bitcoin ca taxă de protecție pentru o videochatistă, eliberat

El l-a batjocorit pe Romi Neguș, căruia îi spune Rumeguș, pe motiv că nu are nicio faptă penală la activ și nicio condamnare: ”Mă bozgore nebun! Caută pe Google să vezi cine suntem noi. Noi am făcut fapte, nu tu care nu ai nicio faptă în viața ta. Tu zici că nouă ne place să facem live -uri pe Facebook. L-ai pus pe baba aia mucegăită de Nelson să facă live..."

Citește și: Interlopi de Facebook. Vali Nebunu, bătaie online cu Romi Neguș: Ai avut două meciuri și ai luat patru bătăi

La rândul său, Romi Neguș i-a spus lui Vali Nebunu că este doar un manglitor. 

Neguş le-a transmis Sportivilor că sunt niște fricoși și dacă va exista vreo întâlnire cu ei îi va trimite în saci acasă: Măi manglitorilor, sunteţi nişte b..gii, nu v-aţi bătut în viaţa voastră cu nimeni. Măi, Mircea, tu te-ai ascuns în spatele altuia la bătaie", i-a spus orădeanul naşului său, în timp ce lui Vali îi aduce aminte că în Olanda a fost prins la furat de miere şi nu a returnat niciodată cei 150 euro pe care i-a plătit cel care l-a scos "de la pârnaie".

Citește și: EXCLUSIV Afaceri dubioase în starea de urgență la Transporturi. Aparate PCR care nu merg nici acum

Iar interlopulul bucureștean, fratele lui Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor a simțit nevoia să-și etaleze tot trecutul infracțional.

Citește și: Interlopul Rechinu i-a mulțumit președintelui Mexicului. Nu-i pasă de mandatul de arestare românesc

Vali Nebunu: I-am dat jos mâna unuia cu sabia, a rămas atârnată în piele și tendoane

Așadar, Vali Nebunu a făcut un nou live pe Facebook pe care i l-a adresat lui Romi Neguș:

 „Vorbești de fapte cu mine, mă? Să moară frații mei, faptele mele de nu le vezi decât în filme. Îți dau numărul de dosar eu pe privat! Și vezi acolo jafuri armate și spargeri... Și cum se spunea la brigada mea... Jafuri de-alea, case de amanet, exchange-uri, numai magazine de lux, numai bani...

Jucam câte 15.000 de euro pe noapte la cazino.

Tu vorbești cu mine de bani, mă? Îmi spui mie că sunt amărât, că am Renault. Bă, prostule, mie nu mi-e rușine să spun vreodată că am fost amărât sau că am fost bogat. Eu am avut și bani, am trecut și prin grele și prin rele, și prin amărăciune, iar am avut bani. Acum iar am bani, prostule care ești.

Ce știi tu, atunci am stat pe goană, tu nu știi că aveam mandat în toată Europa, ești prost la cap? Tu, dacă erai ca mine să fi avut mandat în toată Europa erai leșinat de foame, eu barem m-am descurcat, am făcut și o aia, și o aia. Am făcut bani, mi-am crescut familia. Tu ce fapte ai mă, b... Eu, să moară frații mei, dacă la 18 ani nu eram la pușcărie pentru tentativă de crimă. Bagă pe Google, retardule, i-am dat mâna jos lu’ unu’ cu totul!!! Uite așa i-a căzut mâna, i-a rămas atârnată în piele, în tendoane. I-am dat-o jos cu sabia. Și sute de inși pe care i-am tăiat pe la pușcărie. Și multe, de care nu mai vorbesc. Dacă mai vorbesc de astea, e pentru că am fost condamnat pe ele”a spus Vali Nebunu.

Conflict pe Facebook

Conflictul a izbucnit la începutul lunii februarie când Romi Neguș cu 120 de neamuri a plecat de la Oradea către un hotel din Zalău unde se aflau "sportivii". Apoi scandalul s-a mutat pe Facebook. Mircea Băluș, zis Mircea Nebunu, liderul clanuui Sportivilior este nașul de cununie al lui Romi.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te