Interlopul Corduneanu, care a cerut bitcoin ca taxă de protecție pentru o videochatistă, eliberat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 08.04.2021 - 08:39
Interlopul Corduneanu, care a cerut bitcoin ca taxă de protecție pentru o videochatistă, a fost eliberat, iar frații săi au organizat o petrecere cu manele Foto: Facebook
Bogdănel Corduneanu Foto: dezvaluirea.ro

Unul dintre liderii clanului, Bogdan Corduneanu (37 de ani), a fost reţinut, înainte de revelion după ce i-a cerut taxă de protecție în monedă virtuală unui tânăr de 21 de ani care o pusese pe prietena lui să facă videochat. Bogdan a fost eliberat și frații săi au sărbătorit.

SHARE

Bogdan Corduneanu a fost arestat după ce a cerut taxă de protecție în urma unui conflict dintre două videochatiste. Cele două tinere s-au apucat să facă videochat împreună, cu acordul iubiților lor.

Citește și: Agenția de turism pentru interlopi oferea pachete de călătorie cu teste PCR false, incluse

După o vreme, una dintre tinere a renunțat la colega ei și a făcut videochat pe cont propriu. Ulterior, prietenul fetei care a rămas fără parteneră a vrut să se răzbune și i-ar fi cerut fostului partener să-i plătească câteva mii de euro.

Citește și: EXCLUSIV Afaceri dubioase în starea de urgență la Transporturi. Aparate PCR care nu merg nici acum

Pentru a primi acești bani, tânărul a apelat la Bogdan Corduneanu.

“Din investigaţiile efectuate s-a constatat faptul că doi bărbaţi de 37, respectiv 21 de ani, ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi ar fi intimidat un alt tânăr de 21 de ani, pentru a le remite bani, respectiv echivalentul în monedă virtuală. Poliţiştii l-au depistat în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, după ce ar fi luat de la persoana vătămată 8.200 de lei”, arată anchetatorii.

Bogdan Corduneanu, eliberat și comndamnat cu suspendare după ce a cerut bitcoin ca taxă de protecție pentru o videochatistă 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Bogdan Corduneanu la 1 an și opt luni, dar cu suspendare. 

Instanța a mai dispus ca inculpatul Bogdan Corduneanu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul unei instituții publice aflată în subordinea Consiliului Local sau a Primăriei comunei Holboca, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială.

În același dosar, magistrații au decis condamnarea lui Cosmin Ionuț Mihăianu, tânărul care a apelat la serviciile lui Cordneanu, la 1 an și 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru șantaj în formă continuată. Și acesta trebuie să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunității.

Party de eliberare la Corduneni

Eliberarea lui Bogdănel a fost și prilej de mare petrecere pentru Corduneni. Chiar dacă evenimentul a fost mai restrâns, tot s-au dat dedicații și s-au ascultat manele. Cordunenii au transmis totul live pe rețelele de socializare. Cel care a făcut transmisiunea LIVE a fost chiar Adrian Corduneanu, iar la petrecere a participat și Costel Corduneanu, conform BZI. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te