Fulgy de la Clejani, ordin de restricție cerut de Bia Khalifa: Presa nu o să creadă o onlyfanistă

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 13.03.2023 - 13:01
Fulgy de la Clejani, din nou la poliție după o ceartă cu Bia Khalifa Foto: Facebook
Fulgy de la Clejani - FOTO: spynews

Fulgy, băiatul cel mic al Clejanilor a ajuns din nou la poliție după un scandal cu fosta lui iubită, Bia Khalifa. A fost emis ordine de protecție provizoriu. În trecut a fost acuza de mai mute fapte cu violență, el bătându-și tatăl în repetate rânduri, după ce a consumat droguri.

SHARE
Fulgeraș Manole zis Fulgy, băiatul cel mic al Clejanilor a ajuns din nou la poliție după un scandal cu fosta lui iubită, Bia Khalifa. 
 
A fost emis ordine de protecție provizoriu. În trecut a fost acuzat de mai mute fapte cu violență, el bătându-și tatăl în repetate rânduri, după ce a consumat droguri.
 
 
Bia Khalifa a depus plângere aseară la Sec'ia 17 de Poli'ie pentru amenințare au confirmat pentru Newsweek surse apropiate anchetei. A fost emis ordin de protecție provizoriu. 
 
Situația dintre cei doi a degenerat și s-a transformat într-un schimb dur de replici în presă. Ba chiar Bia Khalifa a spus că a început să primească tot felul de amenințări pe rețelele de socializare și este sunată de numere anonime, conform Spynews.

Sora Biei Khalifa spune că Fulgy afirmă doar minciuni în spațiul public și totodată reamintește ce i-a făcut acesta la Milano, atunci când au mers în vacanță, dar și cum i-a spart telefonul și laptopul, dar și parfumurile.

Așa cum a declarat și Bia, blondina ar fi fost nevoită să plătească o amendă de 500 de euro, căci în camera în care ar fi fost cazați s-ar fi găsit substanțele interzise pe care Fulgy le-ar fi consumat, după cum a spus sora tinerei, dar și Bia Khalifa într-un interviu recent.

 
 
„Ai spus la presă de faza cu Milano, ți-am zis să nu mai zici la nimeni, că te caut și eu am spate în tot Bucureștiul. Hainele nu o să le primești că nu meriți lucrurile și își promit că o să-ți fac probleme mari. Au început deja. Nu înțelegi că presa nu o să creadă o onlyfanistă și e de partea mea?
 
Toată presa o să mă creadă pe mine și nu-ți dau bani nici pe amendă, nici pe laptop și nici nu-mi pasă de plângerea penală din Italia, că oricum eu merg în State dacă e, nu în Italia la săraci.”, a fost mesajul de amenințare pe care Bia Khalifa l-a publicat pe rețelele de socializare.
 

Fulgy de la Clejani, din nou la poliție după o ceartă cu Bia Khalifa. De la droguri și-a bătut tatăl

După ce s-a despărțit de Fulgy, a început ”războiul” între Bia Khalifa și fostul ei partener. Fiul Clejanilor a început să o denigreze public pe tânără, iar din cauza faptului că a fost amenințată și jignită, blondina a mers seara trecută la poliție pentru a depune o plângere.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, declarat pericol public. Judecătorii îl trimit forțat la psihiatru

După ce tânăra a vorbit într-un interviu despre cum a fost de fapt vacanța cu Fulgy din Milano și ce s-a întâmplat acolo, ulterior nici Fulgy nu a stat mai prejos și a dat mai multe declarații tranșante despre fosta lui parteneră, Bia Khalifa.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, are un nou dosar penal. A ieșit de la reabilitare și a condus fără permis | Newsweek Romania

Tânăra consideră că tot ceea ce Fulgy a spus despre ea nu e adevărat și că băiatul Clejanilor vrea doar să-i păteze imaginea și să o denigreze.

"Bia a fost OK o săptămână, cât m-a ascultat. Am fost în trending, planul meu a funcționat, apoi a venit ziua ei și s-a rupt rău de tot. Nu am fost cu ea, a fost cu Sișu, sau cum îi cheamă pe ăia, pentru că știam ce se întâmplă acolo și mai ales ce fel de oameni sunt.

Consumatori, inculpați, dealeri, pușcăriași. Eu evit astea, oameni buni. Am cunoscut și eu partea asta de oameni, de peste tot în România, și am învățat că nu-mi aduce nimic.”, a spus Fulgy recent.

Fulgy, pericol public

AÎn 2021, Fulgeraș Manole a fost declarat, oficial, pericol public, la solicitarea procurorilor. Judecătorii i-au impus un tratament medical, pentru problemele de comportament pe care le are din cauza drogurilor. 

Citește și: Fiul Vioricăi de la Clejani spune că a consumat droguri la Alex Velea. Pedeapsa: 7 ani de pușcărie

La cererea procurorilor care l-au trimis în judecată pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist după ce a fost prins drogat la volan, „prințișorul Clejanilor” a fost obligat să-și trateze problemele pe care le are din cauza substanțelor interzise.

În iulie 2021, Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal, după ce paparazzi l-au filmat conducând mașina tatălui său, în ciuda faptului că avea permisul suspendat. Poliția s-a autosesizat. El venise dintr-o clinică de reabilitare

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te