Fulgy, fiul Clejanilor, declarat pericol public. Judecătorii îl trimit forțat la psihiatru

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 05.10.2021 - 11:24
Fulgy, fiul Clejanilor, declarat pericol public. / Foto: spynews.ro

Fulgeraș Manole a fost declarat, oficial, pericol public, la solicitarea procurorilor. Judecătorii i-au impus un tratament medical, pentru problemele de comportament pe care le are din cauza drogurilor. Dacă refuză, Fulgy va fi internat cu forța.

SHARE

În timp ce Fulgy se laudă că își tratează problemele de comportament cauzate de droguri la sala de fitness, judecătorii i-au impus să meargă la medic, avertizând că, în caz contrar, îl vor duce cu forța la balamuc sau la dezintoxicare, informează spynews.ro.

La cererea procurorilor care l-au trimis în judecată pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist după ce a fost prins drogat la volan, „prințișorul Clejanilor” a fost obligat să-și trateze problemele pe care le are din cauza substanțelor interzise.

Citește și: FOTO Kate Middleton, apariție răpitoare la premiera noului James Bond - „No Time To Die”

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, a decis instanța.

Citește și: Bianca Drăgușanu, reticentă la magia Disneyland: „Parcul e o imensă coadă. Copiii au fost bucuroși”

Și Ioniță de la Clejani, tatăl lui Fulgy, ar putea ajunge în fața instanței, după ce a amenințat mai mulți jurnaliști. Celebrul lăutar este cercetat pentru amenințare, după ce a făcut o criză de nervi și i-a amenințat pe jurnaliștii care se aflau în fața vilei sale, pentru a relata despre aventurile penale ale fiului său. 

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce Fulgy i-a luat unui jurnalist telefonul din mână după care l-a lovit cu pumnul în față. Victima a sunat la 112, iar fiul Clejanilor a fost ridicat de polițiști, care l-au acuzat de tâlhărie.

Citește și: Mihai Morar, fără prejudecăți, se menține în formă, „ca fetele”, făcând Pilates

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că polițiștii Secției 12 au demarat deja cercetările pe numele lui Ioniță Manole și au trimis dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde procurorul de caz a stabilit cum vor decurge cercetările. Sursele citate au precizat că, mai întâi, vor fi audiați, în calitate de martori, toți jurnaliștii care au fost de față, inclusiv reclamantul, după care vor fi vizionate eventualele imagini sau înregistrări audio, pentru a fi coroborate cu declarațiile martorilor. Abia la sfârșit, ar urma să fie citat și Ioniță, iar după interogarea acestuia procurorii vor stabili dacă vor înceta urmărirea penală, dacă îl vor amenda sau dacă îl vor trimite în judecată, relatează spynews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te