Fulgy, fiul Clejanilor, are un nou dosar penal. A ieșit de la reabilitare și a condus fără permis

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 01.07.2021 - 14:36
Fulgy, fiul Clejanilor, are un nou dosar penal. A ieșit de la reabilitare și a condus fără permis. / Foto: cancan.ro
Fulgy, fiul Clejanilor, are un nou dosar penal. A ieșit de la reabilitare și a condus fără permis. / Foto: cancan.ro

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal, după ce paparazzi cancan.ro l-au filmat conducând mașina tatălui său, în ciuda faptului că avea permisul suspendat. Poliția s-a autosesizat.

SHARE

Marți, 29 iunie, Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, și-a anunțat revenirea printr-un InstaStory scurt, după perioada petrecută într-o clinică de reabilitare. ”Fraților, am început și în mașină să am alarmă!”, a postat Fulgy.

Citește și: Fugarul Anaser Duduianu, executat pentru că nu și-a plătit telefonul

La scurt timp după aceea, paparazzi cancan.ro l-au surprins pe tânăr la o terasă de fițe de pe Bulevardul Decebal din București, acolo unde a ieșit cu tatăl său.

Citește și: Fiul Vioricăi de la Clejani spune că a consumat droguri la Alex Velea. Pedeapsa: 7 ani de pușcărie

La un moment dat, Fulgy s-a ridicat de la masă și s-a dus glonț să mute mașina lui Ioniță, care era parcată în fața terasei. Doar că Fulgy nu are voie să conducă, permisul fiindu-i suspendat, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

Citește și: Hackerul român care a creat virusul troian Gozi, arestat la Bogota. Era căutat de maericani din 2013

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, iar ulterior au verificat și camerele de supraveghere din zonă, potrivit unor surse judiciare. După ce s-a constatat infracțiunea, polițiștii au decis să-i deschidă lui Fulgy un nou dosar penal.

CITEȘTE ȘI: Legăturile periculoase ale Anei Maria Prodan cu Cordunenii și Cămătarii. Reghe are de ce să se teamă

Astfel că fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani urmează să fie audiat, întrucât nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Citește și: Fiul Vioricăi din Clejani, arestat în Tailanda: a lovit un șofer și a plătit 15.000 euro ca să scape

”În data de 30.06.2021, Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu, în urma unui material de presă, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din Sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Citește și: Două autocare cu căpșunari români au revoltat turiștii dintr-un camping din Belgia: Nu e uman

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021”, se arată în comunicatul Poliției.

Fulgy neagă că a fost la reabilitare

”În ultimele trei săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu substanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori.

Citește și: Proxenetul Grasu din Pașcani obliga minorele exploatate în Italia să se împrumute cu dobândă de 30%

E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispar și cam atât. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (…)

În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă, pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 de milioane de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii”, a declarat Fulgy, potrivit cancan.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te