Fulgy de la Clejani a dat un pumn, a furat un telefon, a luat 2 ani închisoare. Era pericol public

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.11.2022 - 20:24
Fulgy de la Clejani - FOTO: spynews

Fulgy, fiul cu probleme al Clejanilor, a fost condamnat la doi ani de pușcărie după ce și-a făcut dreptate cu pumnul.

SHARE

Fulgy, fiul cel mic al Clejanilor, a avut parte de o surpriză neplăcută din partea magistraților din Capitală. Tânărul nu a reușit să câștige procesul care a fost deschis împotriva sa, fiind găsit vinovat. 

Fiul Clejanilor a ajuns în atenția judecătorilor în momentul în care a fost acuzat de tâlhărie, sentința fiind dată în luna aprilie a acestui an. Atunci, Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, însă nemulțumit fiind de acest deznodământ, a luat decizia de a face apel. Rezultatul nu i-a fost unul favorabil.

Băiatul Vioricăi de la Clejani a fost acuzat de un tânăr că l-a tâlhărit în urmă cu mai multe luni. Tânărul a sperat că va putea scăpa de această decizie, așa că a făcut apel, însă astăzi, pe data de 9 noiembrie 2022, s-a luat decizia finală. Nu numai că va fi condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și va fi obligat să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 400 de lei, arată cancan.ro.

„În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeraş împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021.

De ce a fost condamnat

După ce i-a luat telefonul unui jurnalist, în iulie 2021, și l-a lovit cu pumnul în față, Fulgy a fost acuzat pentru tâlhărie.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel  112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor.

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere”, se arată în comunicatul Poliției.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, declarat pericol public. Judecătorii îl trimit forțat la psihiatru

Anul trecut, Fulgeraș Manole a fost declarat, oficial, pericol public, la solicitarea procurorilor. Judecătorii i-au impus un tratament medical, pentru problemele de comportament pe care le are din cauza drogurilor. Dacă refuză, Fulgy va fi internat cu forța.

La cererea procurorilor care l-au trimis în judecată pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist după ce a fost prins drogat la volan, „prințișorul Clejanilor” a fost obligat să-și trateze problemele pe care le are din cauza substanțelor interzise.

În iulie anul trecut, Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal, după ce paparazzi l-au filmat conducând mașina tatălui său, în ciuda faptului că avea permisul suspendat. Poliția s-a autosesizat. El venise dintr-o clinică de reabilitare

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, are un nou dosar penal. A ieșit de la reabilitare și a condus fără permis | Newsweek Romania

 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te