Mihaela Bilic, părăsită după 13 ani. „I-am lăsat și câinele”. Fostul soț, recăsătorit cu o vedetă TV

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.03.2023 - 21:42
MIhaela Bilic, părăsită după 13 ani - Foto: Mihaela Bilic / Facebook

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști, chiar dacă în ultima vreme opiniile ei au fost contestate. Spre exemplu, a susținut că slănina este un aliment bun pentru sănătate.

SHARE

Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în 1996. Și-a efectuat rezidenţiatul în Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, devenind medic specialist în 2002.

După șase ani, în 2008, Mihaela Bilic a devenit medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice.

Citește și: Toma Caragiu, identificat după „claia de păr”, alături de cel mai bun prieten. Îmbrățișați de groază

A făcut un master în psihonutriţie la Paris, în 2013 și s-a concentrat studierea modului în care nutriţia şi neurobiochimia ne afectează emoţiile şi comportamentul faţă de aliment.

Bilic a fost căsătorită cu medicul Constantin Stan.

„Sentimentul este de parteneriat, de fidelitate, de seriozitate, de treabă făcută împreună. Și când rămâneam doar noi doi vorbeam tot despre treabă. Ulterior, după ce am plecat, în locul meu a fost nevoie de trei fete care să facă treaba pe care eu o făceam de una singură.

Citește și: Strania iubire a lui Toma Caragiu pentru o femeie dusă la biserică. Divorț pentru o colegă de scenă

Aveam tot ce înseamnă relație cu pacienții înainte și după operații, vorbeam la telefon non-stop, aveam tot timpul o cască în ureche. Eu le preluam pe paciente înainte de a ajunge la doctor și le însoțeam până se vindecau. Am construit foarte mult împreună și am progresat foarte mult împreună”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit Fanatik.

Au decis să divorțeze după 13 ani de relație

După divorț, medicul Constantin Stan și-a refăcut viața cu Andreea Berecleanu, prezentatoare TV.

Bilic spune că a fost extrem de surprinsă. „A fost ciudat pentru mine… decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a mărturisit Mihaela Bilic.

Bilic spune că nu a fost niciodată în vacanță cu fostul soț, cel care, acum, postează fotografii din destinațiile unde pleacă alături de Andreea Berecleanu.

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend. A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate în clinică că doctorul să fie de acord să nu opereze duminica. Nu știu ce să zic.

Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas. Poate că lucrurile astea ar trebui combinate. Eu n-am avut niciun fel de regret apropo de decizie”, a adăugat Mihaela Bilic.

Despărțirea a fost complicată

„Le-am spus părinților mei că s-a terminat. Eu n-am mai pus piciorul. Am abandonat tot: casa, hainele, câinele. Nu știam încotro s-o iau. La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, mama mea a zis:

Se vede treaba că ai înnebunit. Ar trebui să te internăm la spitalul de nebuni, pentru că nu e normal ce faci’. Mi-am pierdut toți prietenii, pentru că nimeni nu înțelegea”, a spus Mihaela Bilic. 

Nutriționista spune că i-a lăsat tot fostului soț

Mihaela Bilic spune cum l-a părăsit pe medicul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu, după 13 ani de relație: „Am abandonat tot: casa, hainele, câinele. Nu știam încotro s-o iau. Mi-am pierdut toți prietenii, pentru că nimeni nu înțelegea”.

Bilic spune și lucruri controversate

Nutriționistula  fost criticată pentru unele idei promovate. Spre, exemplu ideea că slănina e bună pentru sănătate.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic spune că slănina de porc este, de fapt, o sursă de grăsime sănătoasă şi o compară cu uleiul de măsline şi somonul.

"Somonul cu picioare e... porcul de Mangaliţa

Iată o analiză concretă a conţinutului de acizi graşi din slănina acestui animal. Puteţi vedea cu surprindere că procentul de grăsimi mono- şi poli-nesaturate depăşeşte cu mult pe cel al grăsimilor saturate. 

Mai aproape de uleiul de măsline şi de somon, slănina de porc e o sursă de grăsime sănătoasă. Şi de sezon", a scris medicul Mihaela Bilic, pe pagina de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te