Campioană la culturism îl distruge pe interopul Litrașu care i-a lovit fratele. „Bate, taie oameni”

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.04.2023 - 21:21
Alina Pană - Foto: Facebook / Alina Pană
Litrașu - Foto: Cacan.ro
Alina Pană - Foto: Facebook / Alina Pană
Alina Pană - Foto: Facebook / Alina Pană

Constantin Litrașu, autorul „Măcelului din Chiajna” este pus la zid de Alina Pană. Aceasta este verișoara temutului interlop. Alina spune că „pe toți prietenii i-a băgat după gratii” și amintește că fratele său a fost victima lui Litrașu.

SHARE

Constantin Raiciu, zis Costi Litrașu, un temut interlop din România, este vărul Alinei Pană. Alina Pană este multiplă campionaă națională la culturism.

În 2020, Costi Litrașu (foto jos) a fost  acuzat de tentativă la omor calificat, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, după ce ajutați de mai mulți tovarăși, i-au bătut pe Călin Pană și Liviu Iordan. Cătălin Pană este fratele Alinei Pană și, la rândul lui, vărul lui Costi Litrașu.

Campioană la culturism, acuzații la adresa interopului Litrașu

“Nu am întâlnit în viața mea un om care să-și distrugă viața așa cum face el. Atât timp cât ești sub control judiciar și să fii implicat în atâtea scandaluri, bătăi cu pistoale, telescopice, ce au avut ei pe acolo, să cauți să-ți faci rău cu mâna ta… Nu am întâlnit în viața mea așa ceva. Am avut de a face cu ei, sunt neamul meu, familia mea…

Dar ăsta îi depășește pe toți! Când ai bani, ai viața înainte, ai un un viitor, ai familie, ai doi copii mici și tu-ți bați joc de viața ta în halul ăsta… Dumnezeu să aibă grijă de el! Construiește blocuri pe la Timișoara, are bani, are afaceri și uite unde a ajuns”, a declarat Alina Pană, potrivit cancan.ro

“Nu este anturajul de vină. Pe toți prietenii pe care i-a ținut în jurul lui i-a băgat după gratii. Când a fost condamnat cu tentativa aia de omor, în urmă cu mai mulți ani, i-a distrus și pe ăia. Sau cum a fost cu fratele meu.

E un băiat care stă lângă mine, nu a deranjat pe nimeni cu o vorbă în viața lui. Și uite ce i-a făcut, l-a băgat și pe ăla, Luca parcă îl cheamă. Acum l-a băgat și pe Aticu. Ăsta pe cine pune mâna distruge. Nu-l strică anturajul, el pe unde se duce face prăpăd”, a declarat fosta concurentă e la Exalton.

 

Cum își explică acțiunile interlopului

“Părerea mea personală este că a ajuns în această situație din cauza tatălui său. Am impresia că a vrut să atragă atenția, să-și creeze o imagine ca să fie iubit și admirat doar el de tac-su, și nu ceilalți frați. Era un copil normal! Dar cum a crescut a vrut box, a vrut să-l bată pe ăla, să-l taie pe ăla…

 El așa a crezut că va atrage iubire și atenție din ochii tatălui său. S-a dus nouă ani la închisoare, unde cred că i s-a întâmplat ceva în creier. Păi să ieși, iar doi ani mai târziu să înscenezi ce i-a făcut fratelui meu, să ieși pe control judiciar prin relații și apoi să scoți pistolul pe filmare și să începi să tragi în lustre…

Ai probleme la cap! Nici nu știu dacă să-mi fie sau nu milă de el, văzându-l în ce hal își distruge viața. Am fost plecată din România, m-am întors de câteva zile și iar dau de faimosul meu văr”, ne-a mai spus Alina Pană.

Costeluș i-ar fi cerut bătrânului său tată jumătate de milion de euro, ca despăgubire pentru perioada petrecută în spatele gratiilor, însă Fane Litrașu l-ar fi refuzat categoric. Furios, băiatul i-a declarat război părintelui său și ar fi jurat să se răzbune în mod exemplar, imediat ce i se va ivi o primă ocazie.

De unde reacția Alinei

Reacția Alinei vine după ce Interlopii Litrașu, Aticu și Bebino au pornit o bătaie la ziua lui Eduard Rusu, zis și Prințișorul din Tărtășești, la sfârșitul săpătămânii trecute. 

La ziua lui Eduard s-ar fi adunat aproximativ 100 de invitați, între care și primarul în exercițiu din Tărtășești, Cristian Tudorache.

De partea cealaltă, Coporan l-ar fi invitat pe Constantin Raiciu, zis Litrașu, care a venit, la rândul lui, însoțit, printre alții, de Marius Alecu, alias Bebino, și Alexandru Stoica, zis Aticu.

Bătaie generală

În toiul petrecerii, cei trei l-ar fi acaparat pe manelistul Luis Gabriel, care a rămas să cânte numai lângă masa lor, gest care l-ar fi scos din sărite pe sărbătoritul Eduard Rusu.

Acesta ar fi început să-i înjure, de la mașa lui, pe invitații lui Ion Coporan, care, potrivit unor martori, nu l-ar fi băgat în seamă.

Atitudinea acestora l-ar fi înfuriat și mai tare pe sărbătorit, care, cu toate că se deplasează cu ajutorul unei cârje, s-ar fi dus direct la masa lor și ar fi început să facă scandal.

În acest context, unul dintre interlopi, l-ar fi împins, iar Eduard Rusu și-ar fi pierdut echilibrul și ar fi căzut. Imediat, fratele lui, Marius, l-ar fi lovit cu pumnul pe Litrașu și a declanșat, astfel, o bătaie generală în timpul căreia ar fi fost lovit, în cap, de Bebino, cu un baston telescopic din metal, motiv pentru care ar fi avut nevoie de mai multe copci.

Citește și: Până a venit Poliția, interlopii Litrașu și Aticu au schimbat pistoalele reale cu unele de jucărie

Litrașu, „alianță” pentru Chiajna

Interlopul Costi Litrașu s-ar fi apropiat tot mai mult de alți lideri ai lumii interlope pentru a controla una din cele mai prospere localități de lângă București. De aceea, poliția a fost în alertă în localitatea Chiajna. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi fost văzut în compania altor doi interlopi cunoscuți ca persoane violente. Este vorba despre uriașul Bebino, poreclit și King Kong din Berceni și fostul om de mare încredere al clanului Cămătarilor, Alexandru Stoica, zis Aticu. 

Citește și: Costel Litrașu, autorul „măcelului” din Chiajna, alianță cu interlopul King Kong. Poliția în alertă

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te