FOTO Bia Khalifa, dependentă de „tuning” estetic. Cu nasul bandajat, vrea „fund de braziliancă”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.11.2021 - 11:24

Bianca Niculai, alias Bia Khalifa, cea mai populară româncă de pe platforma pentru adulți „Onlyfans” și iubita rapperului Tudor Sișu, este dependentă de operațiile estetice. În timp ce se recuperează după a doua rinoplastie se gândește deja la următoarea „îmbunătățire”.

SHARE

Bia Khalifa, tânăra de 20 de ani care a dezvăluit că este noua iubită a rapperului Tudor Sișu, a ajuns de nerecunoscut pentru fanii ei după o nouă operație la nas. Vedeta platformei „Onlyfans”, acolo unde postează conținut destinat adulților, s-a văzut nevoită să ia o pauză de la apariții sexy pentru a se putea vindeca. 

Citește și: Manelistul Tzancă Uraganul, prins de radar cu 116 km/h în localitate. Nu avea nici acte

În imaginile care au ajuns în presă, Bianca Niculai poartă un bandaj mare pe nas, și are vânătăi mari sub ochi, din cauza traumei suferite în timpul operației de rinoplastie. În mod normal, acestea dispar în câteva săptămâni, însă până atunci, urmele intervenției încă se văd, relatează wowbiz.ro.

Bia Khalifa, primul „tuning” la 17 ani

Deși are o vârstă fragedă, Bia Khalifa a ajuns să fie aproape dependentă de operații estetice. Ea a adunat destul de multe astfel de intervenții în ”palmares” și s-a transformat total față de perioada adolescenței. 

Citește și: Cântăreaţa Lidia Buble, trimisă în judecată. A mituit doi polițiști pentru a scăpa de etilotest

„Am făcut prima intervenție la 17 ani. Implantul mamar și rinoplastie. A semnat mami. N-a fost de acord. Eu singură mi le-am plătit. Dansam atunci și m-am lăsat după ce am descoperit OnlyFans (platformă cu conținut pentru adulți, contra cost)”, a dezvăluit Bia Khalifa.

„Urmează să-mi fac și fund de braziliancă și vreau să scot silicoanele”

“Au urmat alte operații: revizie la rinoplastie, nu puteam să mai respir (a fost a doua operație la nas), la buze lipslifting (mi-au tăiat buza de sus), apoi ochii de chinezoiacă (e tot un fel de lifting), am și lipoaspirație și mi-am băgat și grăsime în șolduri. Urmează să-mi fac și fund de braziliancă și vreau să scot silicoanele.

Citește și: Interpreta de muzică populară Niculina Stoican, vitezomană de ocazie: peste 120 km/h, în localitate

Nu știu, sincer, de ce le-am pus, își puneau dansatoarele atunci și am zis s-o fac și eu. Le scot și îmi fac fund de braziliancă”, a mai spus Bianca Niculai, potrivit wowbiz.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.