Manelistul Tzancă Uraganul, prins de radar cu 116 km/h în localitate. Nu avea nici acte

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 23.11.2021 - 10:31
Manelistul Tzancă Uraganul, prins de radar cu 116 km/h în localitate. Nu avea nici acte. / Foto: romaniatv.net

Manelistul Tzancă Uraganul a fost prins de polițiștii de la Rutieră circulând cu viteză mare în localitate și, în plus, fără actele personale și ale mașinii.

SHARE

Andrei Velcu, pe numele lui real, a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, la sfârșitul lunii mai, după ce automobilul său, un Range Rover, a fost surprins de radar pe DN1, în dreptul localității Pucheni Moșneni, circulând cu 116 km/h. Uraganul a fost cu doar 4 km/h sub limita pentru care putea să-și piardă din nou permisul de conducere pentru trei luni, așa că s-a ales cu o amendă serioasă pentru viteză.

Citește și: Resuscitarea legendelor, strategia companiilor auto pentru a te convinge să cumperi o electrică

Apoi, la controlul poliției, manelistul a declarat că nu are la el nici unul din actele solicitate, adică permis de conducere, carte de identitate și certificat de înmatriculare, informează wowbiz.ro.

În aceste condiții, Tzancă Uraganul a primit 1.305 lei amendă și 6 puncte de penalizare pentru depășirea vitezei legale și 870 lei, pentru lipsa actelor. 

Tzancă Uraganu a dat în judecată Poliția

Manelistul Tzancă Uraganul a dat în judecată Poliția Rutieră Prahova, pe motiv că ”nu i-a fost acordat posibilitatea de a vedea înregistrarea video, nici fotografiile, cunoscut fiind că, atunci când în raza de acțiune a aparatului radar sunt mai multe autovehicule, nu este posibilă identificarea vitezei fiecăruia”.

Citește și: FOTO Salma Hayek a atras toate privirile, cu decolteul, la premiera filmului House of Gucci

Trebuie menționat faptul că polițștii nu au obligația de a le arăta șoferilor proba video care să demonstreze că au greșit, singura dovadă suficientă în acest sens fiind completarea procesului verbal. Tzancă s-a mai plâns că porțiunea de drum pe care se afla nu era semnalizată suficient, așa că nu avea de unde să știe dacă viteza maxim în localitate este de 30, 50 sau 70 km/h, relatează wowbiz.ro.

De asemenea, Tzancă a cerut ca în locul amenzii pentru neprezentarea actelor, să primească un simplu avertisment.

Polițiștii au depus la dosar copie după înregistrarea pe care se vede cum automobilul în care se afla manelistul circula cu viteza care apare și în procesul verbal. În aceste condiții, magistrații de la Judecătoria Ploiești au respins cererea de anulare a procesului verbal formulată de Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganul.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.