Partidul AUR și George Simion, susținuți de Grupul Frăția Ortodoxă care are 70 mii de adepți

DE Petre Bădică | Actualizat: 08.12.2020 - 15:58
eorge Simion, președinte AUR / FB

Un grup de Facebook, cu zeci de mii de urmăritori și care scrie despre întrajutorarea dintre frați și surori a promovat, intens, AUR și pe liderii acestui partid.

SHARE

Multă lume se întreabă cum s-a promovat Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pentru a ajunge să obțină la alegerile de duminică aproape 9% din voturi. Un canal eficient de comunicare, folosit de AUR: grupurile și paginile ortodoxe de Facebook

„Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta” este o pagină de Facebook foarte activă și numeroasă. Are 67.694 de urmăritori. Dacă fiecare dintre aceștia ar mai fi convins 7 oameni să voteze AUR, am ajunge la totalul voturilor obținute de partidul condus de George Simion. AUR a fost votat de 485 mii de oameni.

Pagina de Facebook „Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta” a prezentat și promovat pe larg activitate AUR. Și s-a bucurat de reușita partidului în alegeri.

În umă cu 19 ore a găzduit conferința de presă a lui George Simion și a publicat adresa ce trebuie accesată pentru a deveni membru al partidului. Au fost 37 de distribuiri.

Pe 6 decembrie este postat un link către un articol de presă în care AUR își clamează victoria pentru intrarea în Parlament. Sunt 1.200 de reacții și sute de comentarii.

În ziua votului, este distribuit un mesaj a lui Simion: „Mulți șacali tabără cu diferite invenții asupra noastră. Cum că sunt inventat/fabricat, cum că fac jocurile ciumei roșii, etc. Nu, domnii mei, eu în toți acești ani am luptat, cu armele și cunoștințele pe care le am pentru DREPTATE”.

Pe 4 decembrie este postat mesajul lui Claudiu Târziu, copreședinte AUR care spune: „Partidele care au trădat familia românească trebuie scoase din Parlament. Prin vot, la 6 decembrie”.

Pe 3 decembrie, discurs video Claudiu Târziu: În ultimii ani, noi, creștinii din România, am fost loviți în mod concertat și concentrat.

Pe 3 decembrie, poziția AUR față de restrângerea LIBERTĂȚII!!

Cine este și pe cine reprezintă Frăția?
 
Frăția Ortodoxă "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruinta", este o organizatie creștină în care se aduna români care au ca valori principale dragostea de Dumnezeu, Neam și Tara .
Ea a luat ființă cu binecuvântarea si botezul Sfantului Părinte Justin Pârvu.
Misiunea acestei organizații este de a dezvolta în sufletele românilor, dorința de a se îmbunătăți permanent, de a fi mândri de neamul din care facem parte și de a renunța la mentalitatea actuală a societății în care se promovează „descurcareala”, minciuna, furtul, mișelia și trandavia, potrivit propriei prezentări de pe FB.
 

Pagina nu este dedicat exclusiv acțiunilor AUR.

Actvitatea partidului sau a membrilor AUR este prezentată printre alte știri sau evenimente caritabile. Spre exemplu, o știre în care Dan Puric spune că IPS Teodosie este o verticalitate a ortodoxiei, un citat din Petre Țuțea, altul din Patriarh.

Printre conferințele și știrile despre AUR, pe grupul de FB sunt prezentate acțiuni de voluntariat.

8 decembrie: Sâmbăta dimineața, 70 de români hotărâți, veniți din Prahova, București, Dâmbovița, Neamț, Tulcea, Constanța, uniti de aceeași dragoste pentru neam si țară, au participat la ultima tabără de lucru din anul 2020.

4 decembrie. „Sâmbătă 28 noiembrie, o mulțime de frați au luat cu asalt Așezământul pentru orfani și bătrâni de la Valea Plopului unde au lucrat din greu, din zori și până în seară, dar cu multă dragoste pentru rezolvarea multelor probleme cu care se confruntă vrednicul și neobositul Părinte Nicolae”.

3 decembrie: Tinerii făgărășeni în acțiune la Mănăstirea Bucium din județul Brașov! „Având în vedere că mânăstirea este destul de izolată, și lipsită de ajutor, tinerii noștri au decis să vină și să taie lemnele pentru foc, chiar de ziua starețului, oferind în dar osteneala lor săvârșită cu dragoste și spirit de jertfă!”

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te