Cel mai important lucru de reținut când pui murături. Ingredientul salvator e cel mai ieftin. Este ingredientul care face diferența între murături crocante și savuroase și unele fade sau moi.
Alimentul din cămară mâncat cu cartofi prăjiți ce te ajută la slăbit. Beneficiile din borcan, dar și cum te poate ajuta să dai jos caloriile.
Rețetă de sezon. Cum faci ardei iuți murați? Ce beneficii pentru sănătate au delicioasele legume? Dacă mai tot românul alege să aibă pe masă castraveți, gogoșari sau gogonele murate, există destui care preferă murături ceva mai picante.
De ce să nu mai pui APĂ când pregătești murăturile. Greșeala repetată a româncelor pe care s-o eviți, dacă vrei să îți iasă murături crocante și aromate, care să te țină până la primăvară.
Trei rețete românești de murături de la 1849. Când au apărut delicioasele acrituri în istorie? Tradiția punerii de murături pentru iarnă are deja o vechime considerabilă în țara noastră. Iar povestea apariției acestora în alimentație ne întoarce în timp cu foarte multe secole.