Mănânci murături în exces? Riști să te îmbolnăvești din cauza conținutului ridicat de sare și aditivi. Vezi la ce riscuri te expui atunci când consumi murături la fiecare masă.
Mănânci murături în exces? Riști să te îmbolnăvești din cauza conținutului ridicat de sare și aditivi. Vezi la ce riscuri te expui atunci când consumi murături la fiecare masă.
Murăturile de toamnă nu sunt doar o tradiție, ci și o probă a priceperii gospodinelor. Pentru ca gogonelele să nu se înmoaie până la primăvară, există câteva trucuri simple, dar esențiale, transmise din generație în generație.
Ți s-a întâmplat să te lupți minute în șir cu un borcan încăpățânat, doar ca să renunți frustrată? Ei bine, uită de chinul acela! Există o metodă simplă, sigură și rapidă care te ajută să deschizi orice borcan de murături în mai puțin de 30 de secunde.
Cum să arunci mai puțină mâncare la gunoi. Metode simple de a economisi bani și de a reduce risipa alimentară. Poți începe chiar de azi.
De ce să nu mai pui APĂ când pregătești murăturile. Greșeala repetată a româncelor pe care s-o eviți, dacă vrei să îți iasă murături crocante și aromate, care să te țină până la primăvară.
Trei rețete românești de murături de la 1849. Când au apărut delicioasele acrituri în istorie? Tradiția punerii de murături pentru iarnă are deja o vechime considerabilă în țara noastră. Iar povestea apariției acestora în alimentație ne întoarce în timp cu foarte multe secole.
Octombrie este „luna murăturilor”. Gogonelele, gogoșarii, castraveții, varza și conopida nu au scăpat, însă, de uraganul scumpirilor. În unele cazuri, prețurile sunt mai mult decât duble, față de toamna trecută.
Un nou studiu printre preferinţele culinare ale romanilor demonstrează că aceştia au îmbrăţişat cu entuziasm bucătăriile internaţionale, dar căuta şi gustul de acasă în meniurile restaurantelor de unde îşi comandă, arată un studiu comandat de tazz