Un nutriționist ne explică de ce este atât de important să creștem consumul de antioxidanți la pensie și care sunt fructele cu cel mai mare conținut.
Un nutriționist ne explică de ce este atât de important să creștem consumul de antioxidanți la pensie și care sunt fructele cu cel mai mare conținut.
Un gest simplu, precum modul în care gătești cartofii, ar putea influența riscul de diabet. Fierți, copți sau prăjiți? Alegerea contează mult.
Un chef de renume a reușit o transformare spectaculoasă, pierzând 90 de kilograme prin eliminarea unui aliment la care mulți nu ar putea renunța. Tu știai cât este de nociv?
De ce ai mereu poftă de zahăr? E semnul unor probleme în organism. Cum să îți tai pofta de dulce? Sunt schimbări simple, care îți vor îmbunătăți sănătatea.
Dieta bazată pe plante reduce riscul bolilor și cancerului intestinal. Pericolul consumului de carne este unul ridicat potrivit medicilor și a ultimelor cercetări.
Sărbătorile și zilele libere sunt motive de petreceri. La cele mai multe dintre aceste evenimente se consumă băuturi alcoolice. După o noapte de petrecere, în funcție de cât alcool ai consumat, se instalează mahmureala. Iată ce să faci să scapi de această stare.
O dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, cu conținut ridicat de grăsimi, poate fi legată de niveluri mai ridicate de colesterol „rău” și dublează riscul de evenimente cardiovasculare, cum ar fi arterele blocate, aracurile de cord şiaccidentele vasculare.