VIDEO Interlopii Oarză ar fi bătut un om al Cordunenilor, iar aceștia i-ar fi dat pe mâna Poliției

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 21.11.2022 - 17:13
Viorel și Robert Oarză au fost arestați după ce au bătut un tânăr care ar fi apropiat al Cordunenilor Foto: Dezvăluirea.ro

Interlopii Viorel Oarză și fiul său, Robert, au fost arestați după ce ar fi bătut un om de-al Cordunenilor. Un alt interlop, Vandam Constantin îl acuză pe Costel Corduneanu.

SHARE

Bogdan Iacob, bărbatul bătut de cei doi ar face parte din anturajul „Cordunenilor”, iar în urmă cu ceva vreme l-ar fi jignit pe Viorel Oarză.

Citește și: VIDE0 De ce a cerut interlopul oltean Rechinu, șeful mafiei românești din Mexic, să fie eliberat

Între interlopul Viorel Oarză și familia Corduneanu din Iași există un conflict de mai mulți ani de zile.

Citește și: Șoricică, fost șef al Brigăzii Rutiere, judecat pentru c-a cerut 3.000 € de la un șofer prins beat

La scurt timp după ce Viorel și Robert Oarză au fost arestați, Vandam Constantin, un alt interlop, care s-a înrudit recent cu Viorel Oarză, a postat un videoclip pe Facebook, în care îl acuză pe Costel Corduneanu.

Citește și: Au și francezii Elodia lor: Misterul crimei fără cadavru și fără vreo persoană dată dispărută

Vandam spune că Viorel și Robert Oarză ar fi fost arestați din cauza lui Costel Corduneanu, care ar fi „turnat” la poliție întâmplarea și l-ar fi sfătuit pe Iacob să depună plângere.

"Costel Corduneanu, Ștefan cel Mic de la Iași! Aud pe la toată lumea că vorbești, că ești mafiot, că ești șmecher… De ce i-ai băgat, mă, la pușcărie pe Oarză și pe fecior-său? De ce i-ai făcut familia să plângă? De ce nu i-ai făcut să plângă prin alt fel, de ce nu i-ai dat lui Oarză trei săbii în cap, dacă puteai. Tu îi îmbârligi și îi trimiți la IPJ pe ai tăi. De ce distrugi viețile oamenilor cu pușcăria ta? De ce faci de astea, băi, Costele? Este a doua oară când îi bagi la pușcărie”, spune Vandam Brăileanu într-un videoclip postat pe Facebook.

Robert Oarză a ratat o gală de box la care era vedetă

Robert Oarză, fiul lui Viorel Oarză, șeful celebrei bande de români care a terorizat orașul Torino, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile alături de tatăl lui. Robert Oarză era capul de afiș al unei gale de box la care urma să participe.

„În cursul zilei de 18 noiembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut doi bărbați din municipiul Iași pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de „lovire și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Citește și: Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu și soția finanțau cu bani din cămătărie un escroc imobiliar

În cadrul cercetărilor polițiștii au stabilit că cei doi, în cursul zilei de 15 noiembrie 2022, pe fondul unui conflict mai vechi, au agresat un tânăr, faptă comisă pe raza municipiului Iași.
Mâine, cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Gala Tornado Gold Division a avut loc sâmbătă seară la ora 19:00 în comuna Holboca, județul Iași.

Robert Oarză boxa în meciul vedetă al galei, împotriva lui Andrei Bîgu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te