Afacerile interlopilor Elvis, fratele lui Emi Pian,și Directoru, din clanul Duduianu: mașini și case

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 24.10.2024 - 13:14

După moarte interlopului Emi Pian, și arestarea mai multor membri, clanul Duduianu părea desființat. Însă "afacerile' au fost preluate de Elvis Pian și George Dragomir, zis Directoru. Cei doi au comandat căsăpirea altor doi interlopi cărora le dăduseră interdicție în Bragadiru.

SHARE

După moarte interlopului Emi Pian, și arestarea mai multor membri, clanul Duduianu părea desființat. Însă "afacerile' au fost preluate de Elvis Pian și George Dragomir, zis Directoru. Cei doi au comandat căsăpirea altor doi interlopi cărora le dăduseră interdicție în Bragadiru.

Afacerile interlopilor Elvis, fratele lui Emi Pian, și Directoru, din clanul Duduianu: mașini și case

Nicușor Bratu, zis Elvis Pian, este cel mai mic dintre frații celebrului lider interlop Emi Pian, ucis prin înjunghiere la începutul lui august 2020. În 2018, Elvis a fost, la rândul lui, după ce a fost înjunghiat în gât, la un botez organizat într-un ballroom din Pipera.

Citește și: Membrii clanului Duduianu au sfârșit prost după uciderea lui Emi Pian. Li s-a tras de la manele

După moarte lui Emi Pian, Duduienii au anunțat că au încetat cu infracțiunile și că au doar afaceri legale, în special pe comerțul cu mașini.

Lucrurile nu au stat însă chiar cum spuneau ei. Era vorba într-adevăr despre vânzări de mașini dar unele erau furate din străinătate și adus în România cu acte false, iar altele erau furate din România și returnate proprietarilor după ce aceștia plăteau o taxă. 

Citește și: Interlopul Anaser Duduianu, care le fura banii americanilor, condamnat în SUA. Legătura cu "Rechinu"

Elvis Pian, fratele mai mare al lui Emi Pian, Amar Duduianu și alți doi membri ai clanului au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au fost reținuți pe Autostrada Soarelui, în iulie 2021.

Interlopii furau maşini şi ulterior îi sunau pe proprietari cerându-le sume de bani pentru returnarea acestora. 

Citește și: Afacerile legale ale interlopilor: imobiliare, firme de pază, transport și IFN pentru împrumuturi

Pe de altă parte, membrii clanului Duduianu dețin mai multe imobile în sectoarele 2 și 6 ale Capitalei, precum și în Bragadiru. 

Elvis și Directoru au comandat căsăpirea lui Marvis și Prințu. Aveau interzis în Bragadiru

În urma unui conflict legat de un imobil din Bragadiru, șapte persoane au fost instigate de Dragomir George, cunoscut ca „Directoru”, să atace violent două persoane, în noaptea de 16-17 august 2024. Incidentul a avut loc într-o benzinărie din Giurgiu.

Citește și: Interlopii, cei mai penali investitori în imobiliare. Clanurile care construiesc cartiere

în noaptea de 16 spre 17 august 2024, șapte indivizi au urmărit două victime, Iosif Ion, cunoscut sub numele de „Marvis”, și Verigă Florian, zis „Prințul”, din București până la o stație de alimentare din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

Sub coordonarea lui Dragomir George, supranumit „Directoru”, cei șapte au fost identificați ca fiind Dragomir George-Nicolas, Costache Marius, zis „Serafin”, Costache Vasile-Anderson, Dragomir Florin-Eduard, Nicolae Florin, Maria Cezar și Văduva Valentin-Marius, zis „Buză”.

Suspecții i-au atacat violent pe „Marvis” și „Prințul”, folosind arme albe, inclusiv cuțite și bastoane telescopice, în urma unui conflict preexistent.

Incidentul a tulburat grav ordinea publică, iar motivele agresiunii par să fie legate de achiziționarea unui imobil în localitatea Bragadiru, județul Ilfov, de către „Marvis”, în ciuda unei înțelegeri anterioare cu gruparea interlopă, condusă de Bratu Nicușor, zis „Elvis Pian”, și Constantin Mișu.

Înainte de atac, victima a fost amenințată și pe rețelele de socializare. Suspecții Bratu Nicușor și Constantin Mișu i-au transmis mesaje de intimidare lui „Marvis” pe Facebook, avertizându-l să renunțe la intenția de a se stabili în Bragadiru.

De asemenea, Motoi Liviu-Alexandru a adresat un mesaj public de amenințare cu acte de violență, menționând explicit că vor urma represalii dacă „Marvis” nu își schimbă decizia.

În acest dosar penal prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 300.000€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te