VIDEO Interlopul Sandu Hingheru, care l-a răpit pe Salam ca să-i cânte, a fugit în Mexic ca să scape

DE Adrian Costin | Actualizat: 26.09.2022 - 13:35

Interlopul Sandu Hingheru, care l-a răpit pe Florin Salam de la un botez ca să-i cânte doar lui, a fugit tocmai în Mexic epntru a scăpa de autorități după ce a sîvârșit mai multe infracțiuni.

SHARE

Florin Salam a fost răpit de la un botez și dus să cânte într-un apartament de bloc, conform unei relatări care se găsește în romanul biografic al manelistului, „Floriiin Salaaam! Regele neîncoronat al muzicii fără prejudecăți și dramele biografiei lui incredibile”. Povestea incredibilă s-ar fi petrecut cu ani în urmă, în timpul unui botez „spart” de câțiva musafiri nepoftiți. 

Cum l-a răpit Sandu Hingheru pe Florin Salam

„Potrivit unor martori oculari, după miezul nopții, la Calipso și-a făcut apariția temutul Sandu Peltz (alias Sandu Hingheru), unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din sectorul 3. Deși nici măcar nu fusese invitat la botez, acesta era însoțit de doi vlăjgani puși pe harță și se afla într-o avansată stare de ebrietate.

Citește și: Interlopul legionar, care a împușcat un hacker din Bacău, extrădat sub paza armatei franceze

După ce i-a insultat pe câțiva dansatori înfocați care se spărgeau în figuri în compania unor pirande unduitoare, Hingheru l-a luat în primire pe Sile Bâlbâitu, căruia i-a reproșat că l-a uitat și că îl sună numai când vrea să-i ceară vreun favor:

„Băi, de ce nu m-ai invitat la botez? Te-ai obișnuit să mă suni doar când ai nevoie de mine? Ce-i cu lipsa asta de respect, băi, asta?” Pus într-o situație mai mult decât stânjenitoare și vizibil înfricoșat de apariția interlopului, Sile nu și-a dezmințit porecla și a bâlbâit niște scuze brodate cu ață albă, încercând să-l îmbuneze pe Sandu.(...)

„Hai, nu auziți?! Mai repede, sclavilor!” Hotărât să-i dea o lecție de neuitat, Sandu Hingheru a stabilit și o pedeapsa pentru Sile Balbaitu, cu scopul de a-i îngropa defintitv botezul: anume, să-i ia lăutarii cu japca și să-l facă de râs în față familiei și a prietenilot. Deși i s-a vorbit pe un ton răstit, singurul care a scăpat de capriciile lui Sandu a fost Minune – cei doi fiind prieteni la cataramă de ani de zile. În schimb, Florin Salam și Copilul de Aur au fost ridicați de la mese și îmbrânciți spre ieșire: „Hai ba, nu auziți?! Mai repede, sclavilor!”, a repetat temutul interlop. La un moment dat, cel din urmă s-a smuls din brațele agresorilor, doar pentru o clipă, țipând că el are un show de terminat. Drept urmare, Copilul de Aur a fost amenințat cu bătaia, umflat și înghesuit într-un BMW de fițe, laolaltă cu Salam, unde a fost nevoit să interpreteze, cu foc, maneaua „Da-mi ochii tăi să plâng!”. Startul i l-a dat chiar „dirijorul” Sandu Hingheru, mare iubitor de muzică de jale.

Tința călătoriei a fost un apartament din Aviatorilor, acolo unde interlopii au dat cep unei sticle de whisky, au deschis trei pungi cu alune și s-au tolănit că niște belferi pe o canapea de piele. Mai puțin norocoși, cei doi maneliști au fost nevoiți să cânte până în zori, la indicațiile precise ale tartorilor, care s-au cherchelit grozav și, aducându-și aminte de niște iubiri mai vechi, au început să dănțuiască și să bată din palme. La finalul ineditului concert, înduioșat până la lacrimi, Hingheru a revenit, deodată, la sentimente mai bune. Și-a scos de la mâna ceasul și i l-a făcut cadou lui Salam. „E al tău, fratioru’ meu! Face 6.000 de euro. Vezi că te-ai scos cu mine mai bine decât cu ăia”, se arată în cartea biografică „Floriiin Salaaam! Regele neincoronat al muzicii fără prejudecăți și dramele biografiei lui incredibile”.

Periculosul Sandu Hingheru spune că se aflăacum în Mexic, acolo unde sunt refugiați mai mulți intrelopi români, printre care Anaser Duduianu și Romeo Argintaru.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.