VIDEO Interlopul Hingheru, care l-a răpit pe Salam ca să-i cânte, și-a găsit scăparea în Mexic

DE Adrian Costin | Actualizat: 01.03.2023 - 14:26

Interlopul Sandu Hingheru, care l-a răpit pe Florin Salam de la un botez ca să-i cânte doar lui, a fugit tocmai în Mexic pentru a scăpa de autorități după ce a săvârșit mai multe infracțiuni.

SHARE

Interlopul Sandu Hingheru, care l-a răpit pe Florin Salam de la un botez și l-a dus să-i cânte într-un apartament de bloc, a fugit tocmai în Mexic ca să scape de dosar. 

Sandu Peltz, zis Hingheru, era unul dintre cei mai periculoși interlopi din sectorul 3 al Capitalei.

Totul s-ar fi petrecut cu ani în urmă conform unei relatări din romanul biografic al manelistului, „Floriiin Salaaam! Regele neîncoronat al muzicii fără prejudecăți și dramele biografiei lui incredibile”.

Cum l-a răpit Hingheru pe Florin Salam și l-a dus să-i cânte

Potrivit unor martori oculari, după miezul nopții, la restaurantul Calipso și-a făcut apariția temutul Sandu Peltz, zis Sandu Hingheru, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din sectorul 3. 

Deși nici măcar nu fusese invitat la botez, acesta era însoțit de doi vlăjgani puși pe harță și se afla într-o avansată stare de ebrietate.

După ce i-a insultat pe câțiva dansatori înfocați care se spărgeau în figuri în compania unor pirande unduitoare, Hingheru l-a luat în primire pe Sile Bâlbâitu, căruia i-a reproșat că l-a uitat și că îl sună numai când vrea să-i ceară vreun favor:

Citește și: Interlopul Crețu a stropit cu benzină o fată și i-a dat foc pentru că nu-i dăduse taxa. Acum e liber

„Băi, de ce nu m-ai invitat la botez? Te-ai obișnuit să mă suni doar când ai nevoie de mine? Ce-i cu lipsa asta de respect, băi, ăsta?”

Pus într-o situație mai mult decât stânjenitoare și vizibil înfricoșat de apariția interlopului, Sile nu și-a dezmințit porecla și a bâlbâit niște scuze brodate cu ață albă, încercând să-l îmbuneze pe Sandu.(...)

Citește și: Interlopul legionar, care a împușcat un hacker din Bacău, extrădat sub paza armatei franceze

„Hai, nu auziți?! Mai repede, sclavilor!” Hotărât să-i dea o lecție de neuitat, Sandu Hingheru a stabilit și o pedeapsa pentru Sile Balbaitu, cu scopul de a-i îngropa defintitv botezul: anume, să-i ia lăutarii cu japca și să-l facă de râs în față familiei și a prietenilor.

Dă-mi ochii tăi să plâng

Deși i s-a vorbit pe un ton răstit, singurul care a scăpat de capriciile lui Sandu a fost Minune – cei doi fiind prieteni la cataramă de ani de zile.

Citește și: Interlopul Bălănel, care a umilit și a lovit o polițistă DIICOT într-un club, spor de pedeapsă

În schimb, Florin Salam și Copilul de Aur au fost ridicați de la mese și îmbrânciți spre ieșire: „Hai bă, nu auziți?! Mai repede, sclavilor!”, a repetat temutul interlop.

La un moment dat, cel din urmă s-a smuls din brațele agresorilor, doar pentru o clipă, țipând că el are un show de terminat. Drept urmare, Copilul de Aur a fost amenințat cu bătaia, umflat și înghesuit într-un BMW de fițe, laolaltă cu Salam, unde a fost nevoit să interpreteze, cu foc, maneaua „Da-mi ochii tăi să plâng!”.

Startul i l-a dat chiar „dirijorul” Sandu Hingheru, mare iubitor de muzică de jale.

Citește și: Interlopul Ciprian Pian, reținut după ce și-a filmat copilul. Acuzat de pornografie infantilă

Țința călătoriei a fost un apartament din Aviatorilor, acolo unde interlopii au dat cep unei sticle de whisky, au deschis trei pungi cu alune și s-au tolănit ca niște belferi pe o canapea de piele.

Mai puțin norocoși, cei doi maneliști au fost nevoiți să cânte până în zori, la indicațiile precise ale tartorilor, care s-au cherchelit grozav și, aducându-și aminte de niște iubiri mai vechi, au început să dănțuiască și să bată din palme.

Hingheru i-a dat ceasul de la mână

La finalul ineditului concert, înduioșat până la lacrimi, Hingheru a revenit, deodată, la sentimente mai bune. Și-a scos ceasul de la mână și i l-a făcut cadou lui Salam. „E al tău, frățioru’ meu!

Citește și: Fratele lui Tzancă Uraganu se dădea popă care rezolvă probleme de dragoste și bani pe internet

Face 6.000 de euro. Vezi că te-ai scos cu mine mai bine decât cu ăia”, se arată în cartea biografică „Floriiin Salaaam! Regele neîncoronat al muzicii fără prejudecăți și dramele biografiei lui incredibile”.

Periculosul Sandu Hingheru spune că se află acum în Mexic, acolo unde sunt refugiați mai mulți interlopi români, printre care Anaser Duduianu și Romeo Argintaru.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te