Interlopi de Fb. Vali Nebunu, bătaie online cu Romi Neguș: Ai două meciuri și ai luat patru bătăi

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 11.03.2021 - 13:42
Vali Nebunu, bătaie online cu Romi Neguș: Ai două meciuri și ai luat patru bătăi Foto: Facebook

De la conflictul pe Facebook mai este doar un pas până la cel din realitate. O încercare a interlopilor orădeni de a se confrunta cu Clanul Sportivilor din București a fost oprită de poliție, însă scandalul continuă.

SHARE

 Conflictul a izbucnit la începutul lunii februarie când Romi Neguș cu 120 de neamuri a plecat de la Oradea către un hotel din Zalău unde se aflau "sportivii". Apoi scandalul s-a mutat pe Facebook. Mircea Băluș, zis Mircea Nebunu, liderul clanuui Sportivilior este nașul de cununie al lui Romi.

Citește și

Liderul Hell's Angels România negocia două asasinate, 400 kg de cocaină, AK-47 și grenade din Serbia

Neguş le-a transmis Sportivilor că sunt niște fricoși și dacă va exista vreo întâlnire cu ei îi va trimite în saci acasă:Măi manglitorilor, sunteţi nişte bulangii, nu v-aţi bătut în viaţa voastră cu nimeni. Măi, Mircea, tu te-ai ascuns în spatele altuia la bătaie", îi zice orădeanul naşului său, în timp ce lui Valentin îi aduce aminte că în Olanda a fost prins la furat de miere şi nu a returnat niciodată cei 150 euro pe care i-a plătit cel care l-a scos "de la pârnaie".

Citește și

Crime pe piața neagră a artefactelor: tânără de 16 ani, ucisă și mumificată ca fiica regelui Xerxes

"Astea sunt faptele tale. Cine minte să moară familia lui! Eu zic realităţi, nu vrăjeli şi aberaţii, cum faceţi voi. Nişte bulangii fără caracter. Numai taca-taca", a transmis Neguş, arătându-se convins că, dacă va exista o confruntare între el şi bucureşteni, îi trimite pe aceştia "în saci acasă".

Citește și

Alișor Sadoveanu va fi înmormântat la Cimitirul Chitila, lângă casă. Poliția e mobilizată

 

Căprioara K1, două meciuri și patru bătăi

Vali Nebunu a spus despre Romi Neguș că este un smardoi închipuit

”Mă bozgore nebun! Caută pe Google să vezi cine suntem noi. Noi am făcut fapte, nu tu care nu ai nicio faptă în viața ta. Tu zici că nouă ne place să facem live -uri pe Facebook. L-ai pus pe baba aia mucegăită de Nelson să facă live... 

Citește și

Procurorii români cer mandat de arestare pentru interlopul Rechinu din Mexic. El e liber în Cancun

De ce minți și te dai pe șmecherul. Ce dracu de smardoi ești tu, că ai avut două meciuri și ai luat patru bătăi. Ce șmecher ești tu că nu ai nicio faptă. Nu a auzit nimeni de tine. Să moară toată familia mea, dacă a auzit cineva de tine până nu te-a cununat frate-miu. 

Ultima dată te-a bătut Feri ăla. A sărit Mircea Nebunu să te salveze. Ești smardoi închipuit. Ai căutat din cumetria asta cu frate-miu să te știe lumea și pe tine. Tu nu te bați, tu țopăi la sac", i-a transmis Vali Nebunu lui Romi Neguș.

Vali Nebunu a postat și un clip din timpul unui meci în care Romi Neguș este bătut fără drept de apel.

Replica a venit după ce Nelson Mondialu a spus că poza postată de Vali Nebunu ar fi fost una veche, iar video-ul lui Mircea Nebunu ar fi datat de la un conflict mai vechi, cu un alt rival. 

"A aranjat Romi un meci aşa, frumos, la ring, cu arbitru, cu din-alea, în zona E60 - DN 1: Cluj - Oradea şi ăştia ce-au zis? "Domnilor, noi v-am aşteptat la Zalău!". Păi, nu vă e ruşine, puneţi poză din 2000 şi etichetaţi acolo, schimbaţi la dată că sunteţi acolo?", a spus Nelson , convins că Neguş îi bate pe bucureşteni de-i "ascultă cu urechea": "Romi îl bate şi pe Vali ăsta şi pe Mircea! Îi ascultă cu urechea! Bă, ăla cu 10 ani de box, ai şi tu ceva meciuri în picioare?".

Rumeguș, căprioara sălbatică

Într-un alt live, Vali Nebunu l-a făcut fraier emoționat pe Romi:

"Vreau să-i dau și eu un rechizitoriu lui Rumeguș, căprioara. Că e ca o căprioară sălbatică. Vorbește mult și prost. Băi țăranule incult, în primul rând, învață limba română. Că live-ul ăla l-ai făcut ca să te adresezi la București. La noi la București se vorbește corect. Că nu ai făcut pentru Budapesta. Deci nu se zice locotinenți, se zice locotenenți. Văd că nu te potolești până nu te fac praf. Vrei atenție iară. După ce știi că ești prost, incult și n-ai talent mai faci și live. Ți-au trebuit zece zile să-ți faci curaj să vorbești cu mine și n-am văzut în viața mea fraier mai emoționat", a spus Vali Nebunu.

Reacția a venit după live-ul lui Romi: „Băi vice, ce rol ai tu mă în Clanul Sportivilor ? Locotinent? Colonel? Ofițer? Ce ești tu măi băiatule? Nu îți e rușine să îmi faci tu mie live? Ai uitat când ai zis că îți scoți mațele? Că te tai? Dacă nu mă împac cu șeful tau?”

Interlopul a confirmat și acuzațiile aduse de liderii Clanului Sportivilor conform cărora, acesta ar fi publicat o înregistrare video dintre el și Mircea Nebunu, „am pus convorbirea aia pe facebook între mine și Mircea, a zis Mircea că vine la Cluj? Cine a venit mă la Cluj? Mascații? Numa’ cu poliția, numa’ cu poliția…numa’ aberații, ați fost la Zalău?…ce voiai să vă las să vă faceți treaba pe vrăjală”, conform Bihoreanul. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te