FOTO Dezbaterea legii pentru securitatea cibernetică a României, întreruptă de imagini pentru adulți

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 18.11.2022 - 16:20
Dezbaterea legii pentru securitatea cibernetică a României, întreruptă de imagini pentru adulți. / Foto: Captura, Facebook

Dezbaterea organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării privind proiectul de lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României a fost întrerută de un incident de securitate. Pe ecrane au apărut imagini pentru adulți și în boxe s-a auzit muzică rusească.

SHARE

Pe ecranul care asigura legătura cu participanții online, conectați prin platforma Zoom, la dezbaterea organizată de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării,  într-o sală din clădirea Rectoratului Universității Politehnica din București, a apărut un colaj de imagini cu conținut explicit pentru adulți și în boxe s-a auzit muzică rusească.

Citește și: Cum îți poți schimba furnizorul de energie dacă nu îți convin tarifele. În 24 de ore, totul online

Printre participanții la dezbatere se aflau trei secretari/subsecretari de stat, parlamentari, un oficial de la Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică, consilieri de miniștri și activiști din societatea civilă.

Citește și: Șeful Apărării SUA: „Războiul pe hârtie este cu totul diferit de războiul real"
 
Dezbaterea proiectul de lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României are mai multe mize privind libertatea de exprimare pe Internet. Printre noutăți se numără se înființarea Sistemul Național de Securitate Cibernetică, creșterea rolului consilierului prezidențial pe probleme de securitate și atribuirea SRI a rolului de autoritate competentă la nivel național în domeniul „Cyber intelligence”.

Imaginile cu incidentul de securitate cu imagini pentru adulți și musică rusească de la dezbaterea legii pentru securitatea și apărarea cibernetică a României a devenit, evident, virale pe rețelele de socializare, fiind comentate de sute de utilizatori:

- „Ce e pe ecran este starea instituțiilor publice din Romania”

- „Cine avea site-ul pornoin bookmarks, cine?”

- „Dorim sa securizam cibernetic Romania dar habar nu avem sa securizam o sedinta online care nici macar administratori nu a avut. Este clar ca avem de-a face cu un alt Minister al Imposturii, ca de obicei in Romania, astfel ca hackerii care au atacat sedinta au scos la iveala acest adevar: cat analfabetism IT exista in inistitutiile romanesti. Stiati ca cca 90% din functionarii romani nu stiu sa foloseasca un PC si o adresa de mail? Daca doriti sa verificati acest lucru scrieti un mail primariilor sau oricarei sectiuni a unei primarii/institutii; rezultatul va fi ca acele adrese de mail raman neatinse, nimeni nu le foloseste desi s-au cheltuit milioane de euro din banii cetatenilor europeni pentru a moderniza IT tari precum Romania..insa degeaba aduci maimutei un PC.. Asta mai demonstreaza ca adevaratii specialisti sunt lasati pe dinafara in timp ce impostorii stau ciorchine in institutii doar pentru a inghiti banii de la buget. Acest lucru spune foarte mult despre sanatatea psihica a unui popor, in privinta careia nu s-a luat nici o masura pentru a o imbunatati. Important este acum faptul ca Las Fierbinti va avea material pentru un nou episod!”

- „Burduja s-a simțit în mediul lui. E singurul motiv pentru care folosește internetul. Când nu girează împrumuturi neperformante pentru BlueAir”

- „Toate ca toate dar ce zambet au domnii pe fata in timp ce doamna este socata... Priceless😅

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te