Viorel Lis nu se mai poate deplasa. Soția și-a amanetat verigheta pentru un cărucior cu rotile

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.08.2022 - 20:57
Oana și Viorel Lis - FOTO: RTV

Oana Lis încearcă din răsputeri să facă față tuturor cheltuielilor pe care le are din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei.

SHARE

Cum își justifică Oana Lis gestul de a-și amaneta verigheta, am aflat direct de ea, după ce a publicat următorul mesaj:

Citește și: Viorel Lis nu se mai poate deplasa. Soția și-a amanetat verigheta pentru un cărucior cu rotile

Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea, a fost mesajul dureros pe care Oana Lis l-a postat pe 10 august pe pagina ei de Facebook.

Citește și: VIDEO China a lansat cel mai nou submarin de atac lângă Taiwan. „Vom nimici ingerința străină”

Viorel Lis a ajuns la capătul puterilor

A recurs la această metodă neștiind ce să mai facă pentru a-și ajuta soțul care trece prin momente grele. Din păcate, starea de sănătate a lui Viorel Lis se degradează pe zi ce trece. Iar soția lui își dorește să îl ajute cât poate și încă speră să mai existe soluții.

„De-a lungul anilor ne-au mai ajutat prieteni. Ideea e că Viorel a fost foarte bolnav în ultimii cinci ani. Și gândește-te câte RMN-uri, câte analize… Am zece dosare pline cu tot felul de chestii. Și s-au adunat multe, multe cheltuieli, multe drumuri. Nu poți să apelezi, fiecare cu problemele lui! Ideea e că de trei săptămâni lui îi este rău și are dureri groaznice și tot dau telefoane. Tot încerc unde să merg, ce să fac… Și  ieri am fost pur și simplu copleșită pentru că sunt singură în lucrul asta. Și trebuia să vină curierul cu căruțul și pur și simplu nu aveam bani la mine să scot să iau căruțul.

 Mai are puțin și ajunge la capătul puterilor, dar nu se lasă! A decis că este momentul să îi lase și pe alții să îi fie alături și face apel la ajutorul oamenilor cu suflet.

El este o persoană conștientă, își dorește să fie acasă, să stea acasă! Eu mai am câteva cliente dar sunt banii de mâncare, ce iau de la cabinet! Trebuie să îi dau lui de mâncare de trei ori pe zi, să îi dau pastile, să îi fac masaj, să îi fac toaleta…c!„, a povestit Oana Lis pentru ciao.ro.

Oana Lis a deschis un cont unde se pot afce donații pentru fostul primar. Detalii găsiți pe pagina de FB a Oanei Lis.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.