VIDEO Rămas fără permis după ce a zburat cu Porsche-ul, Selly și-a luat Maybach de 250.000€ cu șofer

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 02.05.2024 - 13:25
Rămas fără permis după ce a zburat cu Porsche-ul, Selly și-a luat Maybach de 250.000€ cu șofer - Foto: click.ro

Rămas fără permis după ce a zburat cu Porsche-ul, Selly și-a luat Maybach de 250.000 € cu șofer. Deși și-a cumpărat mașini de peste 500.000 € în câteva luni și spune că a investit 1 milion € în filmul „Buzz House”, ultimul profit raportat de firma vloggerului a fost de 2.000 €.

SHARE

Pasionat de mașini, Andrei Șelaru, cunoscut tinerelor și foarte tinerelor generații drept vlogger-ul de succes „Selly”, și-a îndeplinit visul și și-a cumpărat un Porsche 911 Turbo S de peste 250.000 € în a doua jumătate a anului trecut. 

După numai câteva luni, însă, în martie 2024, pasionat și de viteză și adrenalină, Selly a dat radarul poliției peste cap cu Porsche-ul 911 și a rămas pieton. 

Citește și: FOTO Vlogger-ul Selly a dat radarul poliției peste cap cu Porsche-ul 911 de 250.000 €. Cu cât zbura?

Rămas fără permis după ce a zburat cu Porsche-ul, Selly și-a luat Maybach de 250.000€ cu șofer

Dar, se pare că, și-a rezolvat repede problema de mobilitate. Selly s-a lăudat pe rețelele de socializare că și luat limuzină Mercedes Maybach, care are un preț de bază de circa 250.000 €, și și-a angajat și șofer. 

„În sfârșit a venit! Noua mașină”, a scris Selly, pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe imagini cu luxosul bolid.

Citește și: Înainte de Gheboasă a fost Selly : „Mă dau jos din Merțan, sunt VIP. Femeia ta îmi dă târcoale”

Selly a investit 1 milion € în filmul „Buzz House: The Movie”, alți bani în imobiliare și evenimente

Andrei Șelaru nu este doar un vlogger popular, ci și un antreprenor de succes, se pare. La doar 23 de ani, el gestionează o companie media și investește în diverse proiecte, inclusiv în imobiliare și evenimente culturale.

Într-un interviu acordat pentru Fresh by Unica, Selly a discutat deschis despre ultimele sale investiții și proiecte, precum filmul „Buzz House: The Movie” și festivalul Beach, Please!, dar și despre decizia controversată de a locui în chirie.

„Sunt într-un parteneriat de foarte mult timp cu Lucian de la Global pe foarte multe proiecte. Acest pas a venit natural.

Avem o relație de 8 ani, care a plecat din prima pe încredere. Mi-a fost și mentor în foarte multe dintre lucrurile pe care le fac astăzi.

Când a venit cu propunerea de a face un mic festival pe plajă în 2022, Beach, Please!, mi s-a părut o idee foarte tare, o chestie care poate deveni o afacere bună în timp. Încercăm să facem lucruri la alt nivel.

A fost o călătorie foarte frumoasă cu acest festival și e o onoare să pot să mă numesc cofondator, este de departe cel mai amplu proiect pe care l-am întreprins”, a spus Selly, la Fresh by Unica.

Citește și: FOTO MApN a apelat la influencerul Selly pentru a îi convinge pe tineri să se înroleze: E cool!

Despre investițiile sale în imobiliare, el a explicat că achiziționează apartamente pentru a le închiria sau a le vinde ulterior, ca parte a unei strategii de diversificare a portofoliului său financiar.

„Sunt investiționale, nu le cumpăr ca să stau în ele. O să îmi cumpăr apartamente, dar tot cu chirie voi locui, iar acele apartamente vor fi niște plasamente sigure ale rezervelor mele financiare.

Dorința mea este să-mi diversific plasamentele de bani pe care nu-i folosesc în mod activ ca să investesc în proiecte. Mare parte din bani îi rulez în proiecte care necesită alimentare cu foarte mult cash.

Eu nu am foarte mulți bani care așteaptă să fie investiți în plasamente pasive, cum ar fi imobiliarele sau fondurile de investiții”, a mai explicat Selly.

Firma lui Selly, profit declarat de 2.000 € în 2022

Andrei Selaru, Selly, deţine integral Selly Media Network SRL. Potrivit ultimelor date oficiale înregistrate la Registrul Comertului, în 2022, Selly Media Network SRL a avut o cifră de afaceri 761.257 lei, un profit net de 10.193 lei (cca. 2.000 €) și datorii de 77.655 lei.

În 2021 și 2020, firma lui Selly a mers mult mai bine. În 2021, cifră de afaceri a fost de 1.153.156 lei și profitul net de 621.716 lei (cca. 124.000 €), în contextul unor datorii de 358.722 lei. Iar în 2020, profitul net a fost de 926.606 lei (cca. 185.000 €).

Dar vlogger-ul câștigă bine din rețelele sociale. La începutul anului 2023, Selly a afirmat că lunar cheltuiește 10.000-20.000 €.

„Lumea e mult mai interesată de cât cheltuiești tu personal pe stilul de viață vs. de cât investești în echipă, în conținutul pe care îl faci. Până la urmă acolo bag eu banii, care sunt mult mai mulți decât ce cheltui eu personal. Partea asta de investiții mi se pare mult mai importantă.

Știam că o să fie controversat faptul că am zis că cheltui între 10.000 și 20.000 de euro pe lună pentru că sunt sume foarte mari de bani.

Puteam să spun că nici eu nu știu cât cheltui și nu se isca vâlva asta. Am vrut să fiu transparent și pe bune”, a declarat vlogger-ul.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te