Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli. Care e motivul? Ce mare dramă a trăit?

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.03.2024 - 07:01
Vera, cunoscută ca„Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli. Care e motivul? Ce mare dramă a trăit - Foto: Facebook

Vera Caliman, cunoscută ca„Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli. Care e motivul? Ce mare dramă a trăit, vă spunem în articolul de mai jos. Vera spune că 18 ani de Gașca Zurli sunt suficienți.

SHARE

Vero Caliman a anunțat, ieri, că renunță să facă parte din „Gașca Zurli” al cărui simbol a fost. Ea și-a anunțat retragerea pe rețelele de socializare:

Citește și: Mai mult decât o simplă învățătoare. A trimis copii de la țară, pe merit, la Disneyland

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot.

Vera, cunoscută ca„Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli. Care e motivul? Ce mare dramă a trăit 

Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent!
Viitorul sună Vero”.

Citește și: VIDEO Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, deschis cu un foc de artificii spectaculos

Mirela Retegan, cea care a fondat Gașca Zurli i-a răspuns:

Dragǎ Vero, mi-e foarte greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată!

„Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr.
Ai un loc special în inima mea.

Îți țin pumnii. Te iubesc!”

A rămas fără tată la 7 ani

Vera a trecut printr-o mare dramă când era mică. „Fetița Zurli mi-a adus vindecare. Am avut mare nevoie să vindec lipsa tatălui meu. Din păcate, eu sunt un copil fără tată, el a murit când aveam eu 7 ani. Și mi-l imaginez. L-am desenat, cred, pe toți pereții sălilor de spectacol din România.

De fiecare dată când sunt pe scenă și cânt toate cântecele alea care spun vreau iubire, vreau atenție sau nu vreau Soare, nu vreau Lună, sunt momente foarte intime pentru mine.

Și multă lume mă întreabă, dar cum? De ce plâng? Sau de ce te emoționezi? În fiecare spectacol în mine se mai curăță câte ceva. Se mai vindecă o bucată din copilul care poate n-a primit atât de multă atenție. Fetița Zurli e terapie pentru mine.

Sper să-l fac fericit… am vorbit puțin de dimineață cu el și i-am spus: Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău. Dar… simt că mă ține de mână și că mă susține', s-a destăinuit Fetița Zurli, potrivit viva.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te