Din ce face bani românul de 24 ani care este milionar în SUA. Pentru 200.000$ nu mă dau jos din pat

DE Alin Crișan | Actualizat: 26.01.2023 - 19:37
Sebastian Ghiorghiu - Foto: Instagram

Sebastian este fiul unei familii de români care au emigrat în SUA la sfârșitul anilor 1980. La doar 24 de ani este milionar în euro și are mai multe afaceri.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Sebastian Ghiorghiu, românul milionar din SUA, a provocat o furtună în mediul online și a fost criticat dur, după ce a spus că „toți tipii de 20 de ani ar trebui să aibă Lamborghini, pentru că 200.000 de dolari nu înseamnă nimic altceva decât mărunțiș”.

Citește și: FOTO Descoperire impresionantă într-o biserică din România: Picturi murale vechi de 700 de ani

Sebastian Ghiorghiu, în vârstă de 24 de ani, din Detroit, spune că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse surse: și-a făcut o agenție de publicitate pentru Google, YouTube, dropshipping (o practică de comerț online care constă în preluarea comenzilor, însă fără a deține stocuri reale - un intermediar între client și vânzător).

Cine este Sebastian Ghiorghiu, românul milionar din SUA

Sebastian s-a născut în SUA, însă părinții lui sunt români și au emigrat la sfârșitul anilor 1980. Anul trecut, el a postat un videoclip pe canalul său de YouTube în care a spus că a visat întotdeauna să fie bogat și a început să lucreze pentru 8,25 de dolari pe oră la Taco Bell și KFC pe când era încă la liceu.

Citește și: O româncă care a lucrat în supermarket-uri a câștigat locul 1 la Europeanul de Maraton: Multă muncă

A lucrat apoi la o spălătorie auto și în această perioadă și-a cumpărat o mașină Infiniti G35 care l-a inspirat pentru prima lui afacere. 

„Am început să cumpăr și să revând mașini. Aveam nouă mașini până la 19 ani”, a spus el. Inițial și-a dorit să devină neurochirurg, dar a renunțat la facultate pentru a deveni agent imobiliar, după ce a descoperit sfaturile unui YouTuber, Graham Stephan.

„El vinde case, economisește bani, cumpără proprietăți, le închiriază și colectează venituri pasive. Am spus că vreau să fac și eu asta. Nu vreau de fapt să lucrez, vreau să am libertatea să fac tot ce vreau și să fiu bogat."

Citește și: Mesajul oficialilor lituanieni după decizia Germaniei de a trimite Leopard 2 în Ucraina: Tanke Schon

Sebastian susține că avea o avere netă de 70-80.000 de dolari la 19 ani, datorită afacerilor sale imobiliare, a canalului YouTube și proiectelor de dropshipping. Săptămâna aceasta, un fragment dintr-un podcast filmat recent de Sebastian a făcut furori pe Twitter, după ce a afirmat că toți tinerii ar trebui să își poată permite o mașină sport.

În clipul viral, care a strâns peste 2,4 milioane de vizualizări, Sebastian a spus: „Dacă ești un tip în vârstă de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să te așezi și să ai o discuție serioasă cu tine despre motivul pentru care nu ai un Lambo. Pentru că eu acum îmi dau seama că este incredibil de ușor să faci asta, pentru că sunt atât de mulți bani. 200.000 de dolari, raportat la ceea ce există în flux și ceea ce poți obține, mai ales acum cu atâtea instrumente la dispoziție, 200.000 de dolari reprezintă doar mărunțiș”.

Pentru aceste afirmații, Sebastian Ghioghiu a fost criticat și ironizat pe Twitter, potrivit digi24.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te