VIDEO Război contra mafiei românești din Mexic condusă de interlopul oltean Rechinu. FBI: periculoși

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.08.2022 - 11:20
Florian Tudor, zis Rechinu, are o armată de avocați și multe procese. A fost arestat acum 12 luni și nu a fost încă expluzat Foto: milenio.com

Florian Tudor, zis Rechinu, capul mafiei române din Mexic a fost arestat, în mai anul trecut, la solicitarea autorităților române. Cu Rechinu la pușcărie, mafia românescă începe să fie atacată pentru a fi scoasă din jos.

SHARE

Procurorii români și mexicni anunțau în mai 2021 arestarea celui considerat capul mafiei române din Mexic, Florian Tudor, zis Rechinu și prezentau acest lucru ca fiind un mare succes. Marcelo Ebrard, secretarul mexican pentru Afaceri Externe, dădea asigurări că procesul de extrădare va decurge foarte repede. Însă au trecut deja nouă luni și expulzarea nu a avut loc.

Citește și: Interlopul oltean Rechinu, arestat de 9 luni în Mexic, greu de extrădat în România. Cum a făcut

Rechinu este acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, tentativă la omor calificat, patru infracțiuni de instigare la șantaj și o infracțiune de șantaj, comise pe teritoriul Mexicului și al României.

Un martor colaborator al FBI a dezvăluit și cum ar fi corupt-o pe frumoasa candidată la funcția de guvernator, Laura Fernandez. 

" Florian a băgat o grămadă de bani în această femeie ( Laura Fernández ) ca să o facă primar. A investit mereu în ea (...) a spus că cu ea va ajunge foarte sus (...) Ne-a spus că, dacă ea câștigă, «Avem deja Puerto Morelos, vom construi hoteluri și ferme», a declarat martorul.

Citește și: Cum a corupt-o interlopul oltean Rechinu pe frumoasa politiciană Laura Fernández: Ea va ajunge sus

Rețeaua lui Rechinu începe să fie destructurată posibil chiar de rivali.

Un bărbat identificat de FBI ca fiind apropiat de Florian Tudor, liderul unei bande dedicate clonării cardurilor bancare în unele state din Mexic, a fost ucis sâmbătă aceasta într-un complex de clădiri de pe autostrada Mexic-Querétaro.

Din acest motiv, Procuratura Generală a Statului Querétaro a inițiat ancheta privind uciderea unui bărbat care a murit în urma împușcăturilor cu arme de foc.

Félix José Villalobos, de origine venezueleană, a fost identificat de autoritățile naționale și americane drept membru al bandei românești condusă de Florian Tudor, adică interlopul oltean Rechinul.

Citește și: Oamenii de încredere ai interlopului oltean Rechinu, asasinați în Mexic. Mafia românească, atacată

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.