Molly Shannon, despre seria Divorțul: Un spectacol pentru adulți, sofisticat, despre căsătorie

DE H. Alan Scott | Actualizat: 13.09.2019 - 08:09

„Cred că femeile sunt foarte dornice să se vadă reprezentate pe ecran“, a declarat Molly Shannon pentru Newsweek despre cel de-al treilea și ultimul sezon din miniseria HBO Divorțul, care tocmai s-a încheiat.

SHARE

„Este un spectacol la care m-aș uita dacă nu aș juca în el“. Shannon a reprezentat un spectru larg de femei, de la personajele ei emblematice din Saturday Night Live până la portretul autentic al unei mame pe moarte în filmul din 2016 Other People/Alte persoane.

În Divorțul, personajul ei Diane a evoluat de la a fi o femeie care se bazează doar pe soțul ei, la o femeie obligată să aibă grijă de ea însăși după ce soțul este trimis la închisoare pentru delapidare.

Shannon spune despre ea: „Diane este cu adevărat dură. Este amuzantă. Nu îi suportă pe proști“. Shannon, care a jucat în două episoade de Sex and the City/Totul despre Sex, a spus că faptul că a lucrat din nou cu Sarah Jessica Parker „a fost doar o pauză atât de norocoasă pentru mine“.

Am vorbit cu Shannon despre sezonul final al Divorțului, impactul pe care Saturday Night Live l-a avut asupra carierei sale și unde s-ar afla astăzi personajul ei din SNL, Mary Katherine Gallagher.

Divorțul reflectă cu exactitate relații complicate pentru adulți?

O face. Am urmărit premiera sezonului cu soțul meu și el a spus că „este foarte bine“. Îmi place când băieții relaționează cu filmul și Biserica Thomas Haden. Este un spectacol pentru adulți, sofisticat, despre căsătorie, parenting și prietenie. Le iese acel echilibru foarte bine și nu e ușor.

Te-ai săturat vreodată să fii întrebată cum e să lucrezicu Sarah Jessica Parker?

Niciodată, niciodată, niciodată. Deloc, pentru că sunt un mare fan al ei. Fiica mea se uită chiar acum la Totul despre sex, așa că îl urmăresc și eu o dată cu ea. Am fost un mare fan, de asemenea, și nu aveam răbdare până apărea un nou episod.

Ce impact a avut SNL asupra modului cum joci azi?

Dacă [SNL] nu s-ar fi întâmplat niciodată, cariera mea ar fi fost diferită. A fost minunat să văd personajele pe care le-am dezvoltat pe scenă - ca Mary Katherine Gallagher, Sally O’Malley - la TV. Grupul nostru a fost foarte bun cu personajele - Will Ferrell, Cheri Oteri, Ana Gasteyer și Chris Kattan - oamenii au răspuns cu adevărat bine la asta.

Ce crezi că ar face Mary Katherine Gallagher azi?

Ea provine dintr-un fundal stâncos, probabil că s-ar lupta într-o relație complicată și alte lucruri pentru că nu i-a fost ușor în copilărie. Dar, să sperăm, are parte de mai multă pace în viață. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.