HOROSCOP 16 iunie Ce zodii intră în Casa Plăcerii în această duminică? Cine ajung în zone magice?

DE Alex Darvari | Actualizat: 15.06.2024 - 15:33
HOROSCOP 16 iunie Ce zodii intră în Casa Plăcerii în această duminică? Cine intră în zone magice? - Foto: Profimedia Images

HOROSCOP 16 iunie Ce zodii intră în Casa Plăcerii în această duminică? Cine intră în zone magice? vă spunem potrivit astrelor.

SHARE

Caracteristicle zilei

Ne mișcăm astăzi într-un ritm ușor, fără să ne grăbim sau să ne îngrijorăm. Luna se află în Balanță, vorbind despre recompensele de a tinde spre un punct de mijloc stabil, mai degrabă decât să încerci să zgudui barca doar pentru a râde sau să apeși pe butoane pentru a provoca o reacție. Cuvintele noastre au o greutate suplimentară în timp ce Soarele și Mercur continuă să valseze prin Gemeni, așa că nu este nevoie să ne păstrăm gândurile bune pentru noi înșine. Comunicarea poate face minuni.

HOROSCOP 16 iunie Ce zodii intră în Casa Plăcerii în această duminică? Cine intră în zone magice?

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Beneficiile actuale ale vieții pot fi maximizate dacă suntem deschiși cu ceilalți. Luna se rostogolește prin sectorul vostru relațional, încurajându-vă să vă dublați în numele a ceea ce alegeți, fie că este vorba de distracție personală sau de afaceri plăcute. Soarele și Mercur se deplasează în continuare în strânsă aliniere, astfel încât conversațiile începute recent primesc un impuls suplimentar, pe măsură ce atenția ta se îndreaptă spre persoanele importante.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Comunicarea este numele jocului, dar nu trebuie să te joci pentru a avea succes.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Realizarea a tot ceea ce ai în față ar trebui să fie ușoară ca bună ziua. Există o temă simplă pentru această zi, pe măsură ce Luna mărșăluiește prin eficientă ta casă a 6-a, arătându-ți cum să mergi înainte pas cu pas. Poți face în mod absolut un progres constant în direcția preferată. Finanțele tale sunt încă în peisaj după recenta conjuncție Soare-Mercur în sectorul tău monetar, așa că poți transforma potențial această productivitate în bani în bancă dacă iei lucrurile încet.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Este o zi bună pentru a te bucura de tine însuți! Există un accent cosmic pe plăcere în timp ce Luna dansează prin casa a 5-a, iubitoare de distracție, așa că, probabil, nu ești foarte concentrat pe muncă sau pe ceva banal în acest moment. Dacă este nevoie, poți să te apuci de treabă și să faci lucrurile cu Soarele și Mercur, amândoi strâns aliniați în semnul tău. Totuși, încearcă să găsești ceva timp pentru a te exprima - poate chiar în fața unui public! Universul vrea să îți arăți talentele.

Rac 21 iunie - 22 iulie

Te poți mișca într-un ritm controlabil atunci când recunoști că totul se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple. Fă un efort să lași deoparte lumea largă pentru a gestiona orice problemă internă în timp ce Luna se mișcă prin casa ta fundamentală 4.

Nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la ceea ce fac alții! De asemenea, ți se permite să te complaci în unele auto-case magice pe măsură ce Soarele și Mercur se balansează aproape unul de celălalt în casa ta fantastică 12, încearcă să primești un pic de fantezie în viața ta.

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Leu 23 iulie - 22 august

Oriunde te duci, există cineva pe care îl cunoști! Luna se zbenguie prin casa a 3-a a vecinilor tăi, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a ieși și a vedea ce se întâmplă în comunitatea ta locală. Oamenii ar putea să apară ca ciupercile datorită faptului că Soarele și Mercur discută împreună în a 11-a ta casă a rețelelor globale. Nu fiți șocat dacă popularitatea dvs. este peste așteptări. Toată lumea ar trebui să fie dornică să petreacă timp împreună, așa că urcă la bord.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Nu este momentul să vă odihniți pe lauri! Mintea ta este trasă spre banii tăi în timp ce Luna face turul celei de-a 2-a case a veniturilor tale. Fă tot posibilul să îți faci timp pentru a-ți verifica bugetul anual, pentru orice eventualitate. Poți gândi în termeni mai largi cu Soarele și Mercur care continuă să te însoțească în sectorul tău de carieră, așa că nu te concentra pe detalii mici care nu vor crea un impact. O oportunitate de lucru poate fi, de asemenea, în cărți, dacă știi unde să cauți.

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Meritați la fel de multă atenție ca oricine altcineva. Este un moment bun să te concentrezi asupra nevoilor și obiectivelor tale în timp ce Luna își petrece timpul în semnul tău, inspirându-te să meditezi la chestiuni personale care au fost potențial puse în așteptare în timp ce alte preocupări îți cereau atenția.

Gândirea largă este încurajată cu alte planete care îți luminează sectorul de expansiune, așa că evită să te limitezi în vreun fel. Posibilitățile sunt cu adevărat nesfârșite, dacă ești dispus să le urmărești.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Există un curent de fond special în această zi, unul care încurajează o atingere blândă. Vei fi atras să te relaxezi în timp ce Luna se plimbă prin casa ta de vis 12. Nu este nevoie să puneți pedala la metal dacă preferați să stați pe banda lentă. Un sentiment ciudat, suspicios ar putea să-și ridice capul în timp ce Casa ta 8 a secretelor găzduiește o serie de alte planete, dar nu te lăsa prins în potențiale probleme dacă realitatea ta pare orice altceva decât furtunoasă.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Felul în care te conectezi cu ceilalți devine mai bine pus la punct. S-ar putea să te trezești interacționând cu o mulțime de oameni diferiți, din multe locuri diferite, în timp ce Luna face turul celei de-a 11-a Case a rețelelor sociale.

Cu toate acestea, cele mai importante conexiuni ar trebui să fie ușor de identificat, datorită concentrării Soarelui și a lui Mercur care continuă să mărșăluiască prin Casa ta 7 a Parteneriatelor. Când vine vorba de relațiile tale, gândește-te în termeni de calitate, mai degrabă decât de cantitate, și nu ai cum să dai greș.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Poți face progrese constante, știind că te îndrepți în direcția corectă. Ești în elementul tău pe măsură ce Luna se mișcă prin ambițioasa ta casă a 10-a, încurajându-te să devii serios în ceea ce privește modul în care îți folosești timpul și energia. Verifică orice proiect în curs de desfășurare - sau începe unul nou!

Cu Soarele și Mercur călătorind în tandem prin casa ta responsabilă 6, ar trebui să-ți fie neobișnuit de ușor să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă. Alege-ți destinația, apoi începe să mergi.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Lumea este plină de posibilități, așa că nu o lăsa doar pe alții să o descopere! Țintești cât mai departe cu putință, în timp ce Luna zboară prin a 9-a ta Casă a aventurii, oferindu-ți o privire de pasăre asupra vieții. Ar trebui să găsești o mulțime de lucruri de care să te bucuri dincolo de orizont, datorită faptului că Soarele și Mercur dansează încă în Casa ta 5 a Plăcerii, așa că întinde-ți aripile și vezi ce ți se oferă.

Pești 19 februarie - 20 martie

Este o zi bună pentru a te concentra pe sentimentele tale. Luna te încurajează să te bucuri de puțin timp singur în timp ce trece prin Casa ta privată 8, așa că nu fi șocat dacă ultimul lucru pe care vrei să îl faci este să sari de colo-colo, să stai la taclale și să ai discuții mărunte cu străinii la întâmplare.

Nevoia de a rămâne aproape de casă este deosebit de puternică în timp ce o serie de alte planete încă plutesc în casa ta 4 fundamentală. Ocupă-te de nevoile tale individuale înainte de a te înclina în fața altora.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te