HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 03.01.2024 - 17:19
HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros. Previziunile astrologice pentru tot anul.

SHARE

În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros. Previziunile astrologice pentru tot anul.

Berbec

Ești gata să te întorci pe urmele tale, Berbec? S-ar putea să vă simțiți tentat să vă satisfaceți nostalgia și să faceți o călătorie pe calea amintirilor în acest an, mai ales că Jupiter - guvernatorul dvs. de intelect și aventură - face sextilitate cu Neptun - planeta dvs. care vă conduce spiritualitatea - pe 23 mai.

Acest aspect ar putea chiar să vă inspire să porniți într-o călătorie retrospectivă cu prietenii.

Amintiți-vă doar că, sub această influență, oamenii pot fi deseori încurajatori, dar neangajatori; încercați să nu fiți prea supărat dacă planurile dvs. se năruie.

HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Apoi, vei dori să rămâi foarte discret în preajma colegilor și vecinilor tăi când Jupiter, în a treia casă a comunicării, se află în cuadratură cu Saturn, guvernatorul tău de carieră, în a 12-a casă a secretelor și viselor, atât pe 19 august, cât și pe 24 decembrie.

Bârfele, discuțiile inutile și loviturile de pumn, toate sunt sfătuite, deoarece conflictele ar putea fi ușor exagerate sau ar putea duce la orgolii rănite.

Poți să te ferești de situații jenante dacă ești atent la cuvintele tale, indiferent cât de mult adevăr se află în ele. 

Taur

Dragostea te poate ajuta să îți atingi obiectivele profesionale, Taur. Iar acest lucru s-ar putea dovedi deosebit de adevărat în condițiile în care Pluton - planeta care îți guvernează romantismul - intră în a 10-a ta casă a carierei și a vieții publice pe 20 ianuarie.

Dacă ești singur, acest tranzit te poate inspira să te legi cu cineva care îți respectă cu adevărat ambițiile. S-ar putea chiar să întâlnești această persoană prin muncă.

Între timp, cei care sunt în relații ar putea descoperi că o schimbare de profesie sau de poziție este posibilă cu sprijinul partenerului.

Asigurați-vă că vă comunicați în mod clar dorința de a reuși.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Apoi, rămâi deschis la noile oportunități care apar în jurul datei de 20 aprilie, când norocosul Jupiter se conjunctează cu planeta care te stimulează în carieră, Uranus, în prima ta casă a aparențelor și a sinelui.

Urmărirea unei idei pe care ai pus-o anterior pe tapet ți-ar putea aduce, de asemenea, un mare succes în această perioadă. Orice ai face, nu te ascunde în umbră; dacă ești dispus să înfrunți lumina reflectoarelor și să prezinți o față publică lucidă, vei reuși să câștigi favoruri și să te impui ca expert în domeniul tău. 

Gemeni

Viața este prea scurtă pentru a continua să te ții de aceeași rutină, Gemeni. Așa că, în timp ce Pluton, care îți guvernează sănătatea și starea de bine, își face loc în a noua ta casă, cea a călătoriilor și a filozofiei, pe 20 ianuarie, profită de această ocazie pentru a începe să experimentezi cu programul tău.

Micile schimbări pe care le faci în viața ta de zi cu zi în timpul acestui tranzit ar putea sfârși prin a avea un impact puternic asupra modului în care ai grijă de tine pentru anii următori.

Absoarbe cât mai multe informații și sfaturi de la alții, de asemenea - le poți folosi pentru a-ți proiecta viața ideală. 

Apoi, încrederea ta în sine va începe să se ridice în sus, pe măsură ce Jupiter, guvernatorul tău în dragoste, intră în prima ta casă a aparențelor și a sinelui, pe 25 mai.

Personalitatea ta însorită și farmecul tău magnetic ar putea, de asemenea, să atragă oamenii chiar mai mult decât de obicei sub această influență, iar dacă ești singură, ai putea ajunge să atragi pe cineva care se hrănește din această carismă.

Indiferent de statutul tău relațional, fii conștient că acest tranzit ți-ar putea diviza atenția; a rămâne prezent și conștient de sentimentele altora te va ajuta să susții conexiuni semnificative.

Rac

Te-a apucat dorința de a explora un nou hobby sau o nouă activitate, Rac? S-ar putea să te simți atrasă de tot ceea ce este neobișnuit atunci când Pluton, care îți guvernează plăcerea și creativitatea, intră în a opta ta casă a transformării și a morții pe 20 ianuarie.

Poate că vei fi inspirată să începi un podcast, să înveți o nouă limbă sau chiar să te apuci de citit în tarot. Bucurați-vă de aprofundarea misterelor vieții și de cultivarea unor interese noi și neașteptate.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Doar să știi că orice activitate pe care o testezi acum ar putea deveni o mare parte din viața ta pentru următoarele două decenii.

Apoi, când Jupiter, guvernatorul tău de bunăstare, intră în a 12-a casă a viselor și secretelor pe 25 mai, ai putea fi tentat să te retragi înapoi în carapacea ta de crab.

Dacă observați că deveniți mai introvertit în această perioadă, profitați de acest moment pentru a vă hrăni cu adevărat sinele interior.

Încetinește și oferă-i minții și corpului tău o șansă de a se recupera de stresul vieții de zi cu zi.

Practicați meditația, faceți yoga și ieșiți la o plimbare, toate acestea sunt modalități minunate de a rămâne în ton cu ființa voastră fizică fără a vă suprasolicita. 

Leu

Să înveți cum să te sprijini pe alții te poate face de fapt mai puternic, Leu. Așa că atunci când Pluton, planeta care îți guvernează viața domestică, intră în a șaptea ta casă a relațiilor pe 20 ianuarie, nu te teme să apelezi la oamenii din viața ta pentru sprijin.

Ca lider înnăscut, s-ar putea să ți se pară dificil, dar îmbunătățirea acestei abilități va fi o temă importantă pentru tine în 2024.

Acordă-ți șansa de a te îndoi, de a te schimba și de a-ți dezvolta legăturile. Lucrul de a accepta compromisul și de a aprecia opiniile diferite va fi, de asemenea, esențial - și ar putea schimba modul în care percepeți relațiile pentru deceniile următoare. 

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Între timp, ești interesat să faci pe pețitorul? Ai potențialul de a pune la cale o frumoasă conexiune amoroasă în sfera ta socială în jurul datei de 2 iunie, când Jupiter optimist din a 11-a ta casă a prieteniei și a obiectivelor face trigon cu Pluton din a 7-a ta casă a relațiilor.

Amintește-ți doar să nu forțezi prea tare lucrurile; subtilitatea va fi cheia succesului tău. Nu ești dornic să faci pe Cupidon?

Acesta ar putea fi, de asemenea, un moment ideal pentru a testa apa cu una dintre iubirile tale. 

Fecioară

Ceea ce ți se pare de bun simț pentru tine ar putea fi încă o noutate pentru restul lumii, Fecioară. Așa că nu ezitați să împărtășiți orice idee pe care ați stat pe gânduri, mai ales că Jupiter - guvernatorul dvs. domestic - se întâlnește cu planeta dvs. axată pe sănătate, Uranus, în casa a noua a călătoriilor și filozofiei pe 20 aprilie.

Acesta este un moment frumos pentru a-ți convoca know-how-ul și pentru a-ți dezvălui intuițiile și creațiile cu ceilalți. Cine știe?

Ar putea chiar să te conducă la o oportunitate profesională plină de satisfacții care se potrivește perfect cu stilul tău de viață. 

Apoi, ai putea să te trezești debordând de idei pentru a-ți nivela spațiul atunci când Jupiter, în casa a noua, face sextilitate cu Neptun, guvernatorul tău în dragoste, în casa a șaptea a relațiilor, pe 23 mai.

Acesta este un moment excelent pentru a vă trasa conceptele de design, a crea planșe de dispoziție și a face schițe pentru orice proiect de îmbunătățire a locuinței.

Încearcă doar să nu-ți lași planurile mărețe să cadă pe marginea drumului atunci când începi să pierzi elanul; va trebui să-ți perfecționezi concentrarea pentru a deschide cu adevărat terenul după ce trece valul inițial de inspirație.  

Balanță

Exersarea mușchilor creativi s-ar putea dovedi ultra-recompensatoare în acest an, Balanță. Ești încurajat să îți canalizezi artistul interior și să începi să îți urmărești pasiunile, mai ales că planeta care îți guvernează banii, Pluton, intră în a cincea ta casă a creativității și plăcerii pe 20 ianuarie.

Distrează-te pornind de la zero și experimentând noi modalități de a te exprima. Angajarea în încercări și erori vă va ajuta să vă găsiți vocea și să vă dați seama ce vă place cel mai mult, astfel încât să vă puteți lansa în următoarea eră cu încredere. 

Apoi, ai putea începe să tânjești după tot felul de experiențe noi atunci când Jupiter - guvernatorul tău de comunicare - va intra în a noua ta casă a călătoriilor și a filozofiei, pe 25 mai.

Acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a te dedica cercetării unui nou subiect.

Poate că vei da chiar peste o carte, o carte audio sau un podcast care îți schimbă modul în care vezi lumea. Provoacă-te să ieși din zona ta de confort - cine știe unde ai putea ajunge?  

Scorpion

Te-ai gândit să faci niște ajustări serioase în relațiile tale, Scorpion? S-ar putea să vă simțiți deosebit de impulsionat să faceți acest lucru atunci când Pluton - planeta dvs. guvernatoare - intră în a patra casă a familiei și a vieții private pe 20 ianuarie.

Dar, în timp ce setea ta de schimbare ar putea să te tenteze să dărâmi pereți imediat, este esențial să ai un plan înainte de a începe să îți reconstruiești fundațiile.

Fă tot posibilul să fii precis cu acțiunile, cuvintele și intențiile tale în această perioadă; ai o șansă frumoasă de a-ți vindeca legăturile.    

Apoi, atunci când planeta care se ocupă de bani - Jupiter - intră în a opta ta casă a transformărilor și a morții, pe 25 mai, ai putea fi binecuvântat cu un interes reînnoit pentru înțelegerea finanțelor tale.

Profită de acest moment pentru a-ți pune pălăria de detectiv și a te familiariza cu adevărat cu bugetul, datoriile și investițiile tale.

Aceasta este o ocazie minunată de a repara greșelile bănești din trecut și de a planifica achizițiile viitoare. Odată ce ai obținut această claritate asupra banilor tăi, vei fi gata să mergi mai departe cu încredere. 

Săgetător

Discuțiile mărunte nu vor fi suficiente pentru a te satisface în acest an, Săgetătorule. De fapt, atunci când planeta care îți guvernează spiritualitatea, Pluton, intră în a treia ta casă a comunicării pe 20 ianuarie, te-ai putea simți deosebit de inspirat să discuți cu ceilalți despre convingerile tale despre realitate și existență.

În timp ce aceste subiecte sensibile pot fi grele de navigat, ele se vor dovedi cu siguranță fascinant de bogate. Asigură-te doar că mergi cu grijă, deoarece nu toată lumea va fi la fel de curajoasă ca tine în aceste discuții cărnoase.

Apoi, te-ai putea simți inspirat să îți ridici și să îți optimizezi spațiul atunci când Jupiter, planeta ta guvernatoare, face sextilitate cu Neptun, guvernatorul tău domestic, pe 23 mai.

Concentrarea asupra casei tale ar putea fi ceva nou pentru tine, fiind unul dintre cele mai aventuroase semne ale zodiacului, dar nu ezita să te acomodezi și să fii creativ.

Veți dori să aveți la îndemână un pix și o hârtie, deoarece ideile geniale ar putea dispărea la fel de repede cum au sosit.

Rețineți doar: acesta este un moment ideal pentru planificare - nu pentru cumpărături, construcții sau renovări. Încearcă să le dai timp ideilor tale să se consolideze înainte de a te apuca de treabă. 

Capricorn

Ești cunoscut ca fiind unul dintre cei mai ambițioși jucători ai zodiacului, Capricorn. Și începând cu 20 ianuarie, s-ar putea să simți nevoia de a direcționa o parte din această tenacitate către crearea unei baze financiare mai sigure pentru tine, cu Pluton transformator care intră în a doua ta casă a valorii și securității.

Credințele pe care le-ai avut cândva despre bani ar putea, de asemenea, să înceapă să se schimbe în această perioadă, forțându-te să îți zdruncini strategiile de creștere a câștigurilor tale.

Folosește acest moment pentru a te gândi cum îți poți optimiza averea fără a-ți sacrifica confortul. 

Apoi, atunci când Jupiter, care îți guvernează spiritualitatea, îl va conjuga pe Uranus, guvernatorul tău al banilor, în a cincea casă a creativității și plăcerii, pe 20 aprilie, te-ai putea simți inspirat să cauți noi modalități de a te implica în comunitate și de a susține cauze care îți sunt dragi. Strângerea de fonduri, voluntariatul și împărtășirea talentelor dvs. pot face o diferență reală, așa că nu vă subestimați influența. 

Vărsător

Ești nerăbdător să pornești în următorul capitol al carierei tale, Vărsătorule? Ai putea primi impulsul pe care îl așteptai atunci când Pluton, care supraveghează lumea ta profesională, intră în prima ta casă a aparențelor și a sinelui pe 20 ianuarie.

Acesta va fi un moment ideal pentru a testa apele și pentru a lucra la o mai bună afirmare în domeniul dorit, așa că fă tot posibilul să eviți interacțiunile superficiale sau superficiale și să te prezinți în mod autentic.

Dacă poți să te conectezi la compasiunea ta divină, vei putea să-ți realizezi viziunea. 

Apoi, atunci când Jupiter abundent se conjunctează cu planeta ta guvernatoare, Uranus, în a patra ta casă a familiei și a vieții private, pe 20 aprilie, așteaptă-te la neprevăzut.

Probleme enervante ar putea apărea sub această influență, dar, din fericire, mintea ta creativă va fi înfierbântată, ceea ce îți va facilita găsirea unor soluții rapide la ele.

Într-o notă pozitivă, acest aspect ar putea, de asemenea, să încurajeze o persoană iubită să ia în considerare intuițiile tale și să te surprindă cu ceva la care ai făcut aluzie. 

Pești

Vei fi într-o poziție unică pentru a-ți extinde rețeaua profesională în 2024, Pești. Iar acest lucru va fi valabil mai ales atunci când Jupiter, planeta care îți alimentează cariera, va face sextilitate cu planeta ta guvernatoare, Neptun, pe 23 mai.

Vei fi înzestrat cu o nouă doză de încredere, ceea ce face ca acesta să fie un moment minunat pentru a căuta oportunități și pentru a crea noi conexiuni.

Faceți un efort real pentru a menține orice legături pe care le creați; acest lucru v-ar putea ajuta să cimentați un rezultat favorabil.  

Apoi, pe măsură ce Jupiter își face loc în cea de-a patra casă a casei și a vieții private, pe 25 mai, încercați să fiți deschis să acceptați sfaturi prietenoase din partea celor dragi.

Aceștia ar putea oferi câteva perspective deosebit de valoroase în jurul obiectivelor tale profesionale.

De asemenea, ești încurajat să te sprijini pe sistemul tău de susținere în timpul acestui tranzit, dacă simți că ai nevoie.

Petrecerea timpului cu cei mai apropiați și dragi în adăpostul tău sigur te va ajuta să reduci orice stres în timp ce navighezi în călătoria ta profesională.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te