FOTO Actrița Alina Pușcău, în stare gravă cu COVID: „Virusul îmi atacă toate organele. Vaccinați-vă”

DE Alex Darvari | Actualizat: 28.09.2021 - 21:08

Alina Pușcău a anunțat în urmă cu doar o zi că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și că nu se simte deloc bine.

SHARE

Vedeta traversează una dintre cele mai grele perioade din viața ei, după ce a contractat varianta Delta, care îi provoacă extrem de multe neplăceri. Pe rețelele de socializare, vedeta povestea cu lacrimi în ochi faptul că virusul i-a afectat plămânii, rinichii, respiră cu mari dificultăți și abia se mai poate ține pe picioare.â

Citește și: Fuga liderului clanului Duduianu, Anaser: din UK în Mexic, apoi, ajutat de o călăuză, în SUA

Actrița este în a noua zi de boală și se ruga ca următoarea zi să fie mai bună. La circa 7 ore după ce a anunțat că este diagnosticată cu COVID-19, Alina Pușcau a pus o fotografie pe rețelele de socializare care i-a băgat în sperieți pe internauți.

Citește și: Milionarul care a fost jefuit, băgat în portbagaj și lăsat gol în pădure de frații Cămătaru, urmărit 


Se pare că aceasta a chemat ambulanța, semn că starea ei de sănătate nu s-a mai ameliorat.  

Se pare că după ce a fost consultată de echipajul de pe salvare, vedeta a ajuns la spital. Cu doar câteva minute în urmă, aceasta s-a fotografiat de pe patul unei unități medicale, în timp ce în jurul ei medicii și asistentele ,îmbrăcați în combinezoane, tratează pacienții COVID. Alinei Pușcău i se administrează perfuzii în aceste momente. 

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.

Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă.  Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, potrivit wowbiz.ro. 

Alina Pușcău este un model de talie internațională, originar din România. S-a născut în februarie 1981, în București. Trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

În anul 1998 a câștigat concursului Elite Model Look, la vârsta de 16 ani.A devenit cunoscută după relațiile cu miliardarul Jeffrey Epstein, fostul pilot de Formula 1 Eddie Irvine și, mai ales, după cea cu actorul Vin Diesel. (cinemagia)

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.