Fuga liderului clanului Duduianu, Anaser: din UK în Mexic, apoi, ajutat de o călăuză, în SUA

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 24.09.2021 - 10:36
Fuga liderului clanului Duduianu, Anaser: din UK în Mexic, apoi, ajutat de o călăuză, în SUA. / Foto: spynews.ro

Florin Duduianu, zis Anaser, este dat în urmărire internațională din august 2020, pe numele său fiind emis un mandat de arestare în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați de membrii clanului Duduianu. Interlopul, însă, parcă joacă în filme

SHARE

Dați în urmărire internațională de Poliția Română, Florin Duduianu, zis Anaser, și fratele său Ștefan Duduianu au postat nestingheriți fotografii pe rețelele de socializare din Birmingham, Marea Britanie. Nu s-au ostenit să se ascundă.

Citește și: Cum au furat Burtea, Bibi și Părăuță 250.000 de euro și au fost prinși când îi spărgeau la mare

Mai mult, Anaser Duduianu a fost și internat în spital în UK după ce a fost bătut de mai mulți sportivi din Craiova. A fost externat fără ca polițiștii englezi să țină cont de faptul că pacientul român este arestat, în lipsă, în țara natală.

Citește și: Florin Salam, odă pentru Anaser Duduianu, interlopul fugit din țară după denunțul manelistului

Surse judiciare au afirmat că autoritățile române ar fi avut informații potrivit cărora fiul legendarului Cristofor locuiește în apropiere de Londra și frecventează des o locație în care se organizează partide ilegale de poker.

Citește și: Cum l-a făcut interlopul Sharpele Nebunu pe un milionar austriac să-i dea 269.500 de euro

La un moment dat, în timp ce era căutat de judiciariștii Inspectoratului General al Poliției, Anaser a mâncat și o mamă de bătaie, de la niște craioveni, motiv pentru care a avut nevoie de spitalizare. Nici internat în spital nu a fost găsit de autoritățile de la noi, cu toate că incidentul a fost mediatizat, în România, la scară largă, relatează spynews.ro.

Citește și: Cât a plătit un bărbat care a sunat la 112 ca să se plângă de serviciile a două prostituate

Anaser a fugit cu acte false în Mexic, apoi ar fi trecut granița în SUA cu ajutorul unor călăuze

Recent, conform unor surse din anturajul fugarului, Anaser ar fi părăsit, în cele din urmă, teritoriul Marii Britanii și ar fi reușit să ajungă în SUA. Acesta ar fi obținut un set de acte cu ajutorul cărora a reușit să ajungă în Mexic, la Cancun.

Citește și: FOTO Tatăl lui Cabral, deținut politic în Congo, eliberat în stare gravă din închisoare

De aici, ar fi fost preluat de niște călăuze care l-ar fi trecut granița, în Statele Unite ale Americii, unde s-a cristalizat deja o lume interlopă românească specializată în comiterea de infracțiuni cu carduri bancare clonate, înșelăciuni cu aur fals, dar și exploatarea unor grupuri de cerșetori.

Citește și: VIDEO Golful devine sportul preferat al interlopilor: Încă o bătaie cu crose în trafic, în București

Ulterior, banii obținuți din infracțiuni sunt investiți în afaceri aparent legale pentru a putea fi trimiși în țară. De cele mai multe ori, sumele de bani sunt investite în autoturisme, care sunt trimise cu vaporul în România, informează spynews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.