Milionarul care a fost jefuit, băgat în portbagaj și lăsat gol în pădure de frații Cămătaru, urmărit

DE Adrian Costin | Actualizat: 27.12.2021 - 11:54
Shaul Peleg, Milionarul care a fost jefuit, băgat în portbagaj și lăsat gol în pădure de frații Cămătaru, urmărit Foto: Politia Romana/Spynews

Shaul Peleg a fost victima fraților Nuțu și Sile Cămătaru, el fiind jefuit, legat la ochi, introdus într-un portbagaj şi lăsat, în pielea goală, într-o pădure de la marginea Bucureştiului. Acum, milionarul este el însuși dat în urmărire națională.

SHARE

„Peleg Shaul, născut în Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, România; data naşterii: 17-06-1951; cetăţenie română, domiciliat în Sector 4, Bucureşti; motivul: mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Împotriva lui Peleg Shaul, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 294/23.03.2021, fiind condamnat la 160 de zile închisoare“, se precizează pe site-ul Poliției Române.   

Citește și: Interlopul care l-a lăsat fără două degete pe Bebino, l-a supărat, din închisoare, pe Romi Neguș

Omul de afaceri a fost dat în urmărire naţională pentru că se sustrage de la executarea sentinţei prin care era obligat la plata unei amenzi penale de 4.800 de lei, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Pentru că nu a achitat sancţiunea pecuniară în termenul stabilit de completul de judecată, aceasta s-a transformat în zilele de închisoare menţionate, care trebuie executate în regim penitenciar.   

Citește și: Cum a fost prins după 9 ani ucigașul care a sugrumat o femeie ca să-i ia indemnizaţia de handicap

Cum l-au lăsat gol în pădure frații Cămătaru pe afaceristul Shaul Peleg

Omul de afaceri s-a plâns autorităţilor că, în noaptea de 7 spre 8 septembrie 2003, ar fi fost bătut şi jefuit de mai mulţi necunoscuti mascaţi. După jaf, a fost legat la ochi, introdus într-un portbagaj şi lăsat, în pielea goală, într-o pădure de la marginea Bucureştiului.

Citește și: Interlopul Tyson către Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru. Nica, ești un măscărici

Reclamaţia acestuia a declanşat o amplă anchetă, câteva luni mai târziu, stabilindu-se că făptaşii erau cei din gruparea Cămătaru.  

Citește și: Cum l-a făcut interlopul Sharpele Nebunu pe un milionar austriac să-i dea 269.500 de euro

Peleg susţinea că i-au fost sustrase bunuri în valoare de 25.000 USD, un pistol, genţi în care se aflau actele unor firme, contracte de mediere şi de imprumut, bunuri personale cu semnificaţie sentimentală, bijuterii, aparate speciale pentru determinarea calităţiiii pietrelor preţioase, 13.800 de dolari, 20 de milioane de lei vechi şi un ceas Cartier, etc, prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 de dolari americani.   

Citește și: Tarzan, tâlhar în serie, omora câini pentru a jefui și spărgea case prin acoperiș. A luat 9 ani

Apoi, judecătorii au decis conexarea mai multor dosare, pronunţând sentinţe în cazul a 30 de inculpaţi. Nuţu Cămătaru a luat 9 ani de închisoare, fratele Sile a fost condamnat la 15 ani,  Silviu Dudiţă a primit 13 ani, Gheorghe Cristian - 9 ani. Irina Elena Cerga, cu ajutorul căreia a fost jefuit Shaul Peleg - 8 ani, Adrian Pănduru - 6 ani. În cazul mamei lui Sile şi Nuţu, Mimi Cămătăreasa, sentinţa fusese de 5 ani, iar o soră a acestora,  Angelica - 12 ani. 

Citește și: Interlopul Văncică l-ar fi tras de coadă pe Marian Box care l-a pus jos cu un dos de palmă
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te