În spital, fără cântări, Salam nu poate finanța lucrările la cartierele sale rezidențiale

DE Alexandru Pop | Actualizat: 17.08.2022 - 21:27

Florin Salam este unul dintre cei mai bine plătiți maneliști din România. La fiecare petrecere el ia cel puțin 5000 de euro. De ceva vreme s-a gândit să investească în imobiliare, dar afacerea îi este pusă în pericol din cauza faptului că este internat cu COVID.

SHARE

Florin Salam, ajutat de neamuri și de câteva persoane de încredere, a ridicat deja câteva blocuri și a primit avansul pentru mai multe apartamente. 

Citește și: VIDEO SUA își reconfirmă supremația față de ruși și chinezi: A testat racheta care parcurge 6.000 km

 ”Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des... În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii”, a dezvăluit un apropiat de-al familiei lui pentru Wowbiz

Citește și: Marcel Ciolacu: Măsura compensării cu 50 de bani a prețului combustibilului va fi rediscutată

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, Florin Salam este încântat de afacerea în care a investit.”Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente. Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil”, a mai dezvăluit sursa citată.

Cu toate acestea, imperiul imobiliar al manelistului este în pericol din cauza diagnosticării cu COVID-19. Salam nu își poate onora concertele, asfel că pierde foarte mulți bani pe care acesta îi redirecționa către construcția de blocuri noi. 

Citește și: VIDEO 13 km de pe Autostrada Sibiu - Pitești, deschiși în 2022. Când se deschid celelalte sectoare

Florin Salam este considerat în top 3 al celor mai bogați maneliști, iar prezența lui la un eveniment, fie că e vreo nuntă, fie că e vreo petrecere de interlopi se traduce în câteva mii de euro drept onorariu, bani la care se adaugă cel puțin de două ori o asemenea sumă, din dedicații, conform Wowbiz.

Internat cu COVID în stare gravă, Salam nu își mai poate finanța lucrrăile la bloxuri, iar șantierele ar putea ajunge în impas.

Betty Salam, fiica interpretului de manele Florin Salam, a reacționat după apariţia în presă a informației că tatăl ei a murit. La scurt timp şi Florin Salam a trimis un mesaj prin reţelele sociale.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.