Cosmin și Irina Seleși au doi copii. Ce zice actorul despre diferența de 10 ani dintre el și soție?

DE Catinca Doboș | Actualizat: 14.05.2024 - 12:30
Cosmin Seleși și Irina au doi copii. Ce zice actorul despre diferența de 10 ani dintre el și soție? - Foto: Facebook / Cosmin Seleși

Actorul Cosmin Seleși a povestit într-un interviu acordat publicației „Libertatea pentru Femei” despre relația cu soția sa și despre creșterea copiilor. Între Cosmin și soția sa este o diferență de vârstă de 10 ani.

SHARE

Cosmin Seleși, unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV din România, are 46 de ani și este căsătorit cu Irina Seleși de peste un deceniu.

Cosmin și Irina Seleși au doi copii, o fată de 8 ani și un băiat de 13 ani.

Cosmin Seleși a acordat un interviu publicației „Libertatea pentru femei”, unde a vorbit despre viața sa personală, căsnicie și copii.

Citește și: Actriță din România, vedetă în Ungaria. Soțul se sinucide. Concediată la 50 de ani, după o înscenare

Prezentatorul TV își ține viața personală departe de ochii publicului. Seleși a  explicat motivul pentru care este o persoană discretă și pentru care evită să detalieze aspecte ce țin de familia sa: 

„Mi-am dorit ca cei de acasă să mă cunoască prin prisma muncii mele (...) îmi place să am acest sentiment că odată ce ajung acasă, totul e al nostru, departe de ochii oricui altcuiva”, a spus actorul.

Cosmin și Irina Seleși, diferență de vârstă de aproape 10 ani

Soția lui Cosmin Seleși este cu aproape 10 ani mai tânără decât actorul. 

Citește și: Recunoașteți personajul? O mare actriță, iubită nebunește de Adrian Pintea. Sunt 11 ani fără ea

În perioada 2012 - 2021, Irina a fost make-up artist în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, al cărei prezentator a fost Cosmin Seleși. Întrebat de diferența de vârstă dintre el și soția sa, actorul a spus:

„Nu cred că diferența de vârstă face diferența atunci când vorbești despre o relație frumoasă. Atât timp cât există comunicare, cât lucrurile merg pe un drum comun, atunci cu siguranță, totul poate continua așa cum îți dorești”, a zis Cosmin Seleși.

Citește și: Recunoașteți personajul? Actrița ce a supraviețuit miraculos cutremurului din '77. A plecat din țară

Irina și Cosmin s-au cunoscut la semafor, pe Bulevardul Magheru, conform Libertatea. 

„Mi-o amintesc, așa cum este și acum – ca o femeie pe care mi-am dorit-o aproape de mine. (...) Este o femeie puternică, muncitoare, care știe ce vrea și care a știut mereu să mă accepte cu bune și rele”.

Cosmin Seleși are doi copii

Cosmin Seleși are, împreună cu Irina, doi copii, o fată și un băiat. Actorul a povestit despre cum își împarte timpul între carieră și viața de familie.

„Sunt un soț care știe că ajunge târziu acasă de la filmări, care face tot ceea ce poate să recupereze timpul pe care-l alocă muncii în perioadele foarte aglomerate, cum a fost la mine cu turneul de teatru și filmările pentru Batem Palma?, dar și unul care știe cât de important este să comunice totul. (...)

Citește și: Mihai Morar, despre Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea de la Chefi la Cuțite: „Nerecunoscători”

Sunt un tată extrem de fericit și de mândru. Copiii mei cresc, își caută drumul și eu sunt acolo să-i susțin, să îi îndrum dacă vor un sfat și să le ofer cele mai bune opțiuni”, a spus Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși a fost întrebat despre cum percepe el generația copiilor săi, dar și dacă există aspecte negative ale felului în care sunt crescuți copiii din ziua de azi.

Citește și: Câte operații estetice a suportat Cristi Borcea pentru a fi „Casanova” și la 53 de ani

„Fiecare generație are specificul ei. Eu am trăit într-o perioadă în care nu aveam acces la informații, tehnologie și multe altele. Ar fi ciudat să fie la fel și acum! Cred că nu generația face diferența, ci modul în care știi să te bucuri de fiecare etapă a vieții și de lucrurile cu care mergi înainte”, a relatat actorul.

În prezent, Cosmin Seleși este prezentatorul emisiunii „Batem Palma?”, difuzată pe PRO TV.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te