A făcut furori pe scenă în anii 2000, refuză să plătească factura uriașă la curent. Cum protestează

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 20.12.2022 - 19:29
Claudia Pătrășcanu / Foto: prosport.ro

Claudia Pătrășcanu, fosta membră a trupelor Exotic și Sexxy cunoscută în ultimii ani drept Claudette, se plânge că a primit o factură la curent exorbitantă, după ce a dat drumul la căldură din luna octombrie.

SHARE

Cântăreața Claudia Pătrășcanu, 44 de ani, a declarat că a primit o factură la curent în valoare de 1.700 de lei, o sumă uriașă față de cea pe care o plătea până în urmă cu o lună sau două, respectiv circa 200 de lei, după ce a pornit centrala electrică din octombrie. 

”Crede cineva că va scăpa de facturile exorbitante ale curentului? Nici eu n-am scăpat.

Mi-au venit 1.700 de lei, în condițiile în care eu din luna octombrie stau cu centrala, eu nu fac economie datorită faptului că avem copii. Avem și o casă foarte bine făcută, e destul de călduroasă, din octombrie am dat drumul la căldură, dar nu are legătură.

Citește și: Sportiva ce a cucerit primul aur la atletism după 20 ani. Trimisă la JO fără antrenor. Nu sunt bani

Cam astea sunt strategiile, cam așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva noi, populația”, a declarat Claudia Pătrășcanu, după ce a primit factura uriașă la curent, relatează spynews.ro.

După ce a primit factura la energie electrică exorbitantă, Claudette spune că nu vrea să plătească până ce nu va primi explicații pentru sumă.

Citește și: Descoperire șocantă la marginea Capitalei. Cadavrul carbonizat al unei persoane, găsit pe un câmp

„Vreau să mi se dea explicații pe ce, cum, în condițiile în care mai mult de 200 de lei n-am plătit, nu am consumat mai mult. Nu plătesc (...) Fără căldura nu ne vor lăsa”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006.

Alte persoane care s-au plâns de facturi

Facturi uriaşe la curent pentru Adi de la Vâlcea, deşi pretinde este debranşat. Artistul are de plătit în total 36 de milioane, pe trei luni.

În luna aprilie a acestui an, manelistul pretinde că şi-a pus panouri fotovoltaice şi s-a debranşat de la curent, astfel, contorul nu a mai înregistrat niciun kwh. Însă, facturile nu au încetat să apară. Pe trei luni, artistul a avut de plătit 12 milioane pe lună, deşi nu a consumat nimic.

Citește și: VIDEO Manelistul Adi de la Vâlcea: factură uriașă la curent, deși e debranșat: Ne fură „băieții”

Filosoful Mihai Șora recunoaște că nu își explică cum ultima factură de regularizare la curent a ajuns la peste 6.000 de lei, ne având în casă TV, AC sau mașină de cafea. Furnizorul s-a autosesizat.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te