Amanta cu 17 ani mai tânără a lui Piersic: Dacă stăteam cu el era vai de viața mea. Un diavol frumos

DE Alex Darvari | Actualizat: 04.01.2023 - 11:46
Piersic și Gabriela Werner - Foto: Youtube

Florin Piersci a avut 3 căsnicii, dar și unele aventuri galante. S-a vorbit despre relația ctorului cu Angela Similea, dar actrița Gabriela Werner a mărturisit deschis că s-a iubit cu Piersic timp de 9 ani.

SHARE

 Chiar Piersic a recunoscut că a avut și alte relații, cea mai solidă fiind cu actrița Gabriela Werner, care era cu 17 ani mai tânără decât el.
Cei doi, conform mărturisirilor lui Werner, au devenit iubiți în 1974, anul în care Piersic s-a despărțit de Tatiana Iekel, relația lor țînând până în 1983, suprapunându-se cu perioada în care Piersic a fost însurat cu Anna Szeles.

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner...

Citește și: FOTO Actrița Tatiana Iekel despre soțul Florin Piersic: „Nu a fost iubirea vieții mele. Era un crai”

Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente... dar viață bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate...”, a mărturisit fosta iubită a lui Florin Piersic.

“Dacă rămâneam cu el, era vai de viețișoară mea…nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor...Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi are 80 și este la fel de chipeș”, potrivit wowbiz.ro.

Nu mai vrea să îl vadă pe Piersic

Actrița s-a mutat de mulți ani în Israel și a spu ,că nu-și dorește să se revadă cu Florin Piersic, pe care-l consideră o poveste încheiată. În 1983, după ce Gabriela Vlad Werner și Florin Piersic s-au despărțit, actrița l-a cunoscut pe Marcel, cetățean israelian, om de afaceri, cu birou la București, cu care s-a și căsătorit în scurt timp, chiar în România. După ce li s-a născut prima fată, Ana, au plecat din țară, în Austria, la Viena, unde au trăit 3 ani. După un an și jumătatea avea să se nască și cea de-a doua fată a lor, Adela, după care s-au mutat în Israel, în Ashtod. A fost o căsnicie frumoasă, care s-a terminat însă, prin divorț, în 1990, arată viva.ro

A avut 3 căsătorii

Deși acum este căsătorit de 27 de ani cu Anna Torok, în tinerețe, marele actor a avut o inimă zburdalnică, iar zvonurile relațiilor lui clandestine circulau peste tot în lumea mondenă.

Prima lui soție, Tatiana Iekel, este și cea care i-a dăruit primul său copil, pe Florin Piersic Jr. Cei doi s-au căsătorit în anul 1958, după doi ani de relație.

Din păcate, căsnicia s-a destrămat în anul 1974, iar motivul ar fi fost tocmai infidelitatea actorului, care s-ar fi îndrăgostit de toate partenerele cu care a jucat, potrivit Tatianei.

Citește și:  Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

După divorț, actorul a mai avut câteva relații pasagere, printre care și cea cu actrița Otilia Barbath, pe care ar fi înșelat-o cu Gabriela Vlad, o studentă. Totul s-a încheiat destul de repede și între cei doi, iar actorul a găsit din nou iubirea alături actriță de origine maghiară Anna Szeles..

Cei doi au devenit soț și soție la în anul 1975, după ce Florin ar fi curtat-o timp de nouă ani. La un an, s-a născut Daniel, fiul cel mic al actorului. În timp, iubirea a început să se risipească, iar după 10 ani de căsnicie și-au spus adio

Anna Torok, ultima iubire


În 1986, Florin a întâlnit-o pe Anna Torok, care i-a devenit soție și îi este alături și în ziua de astăzi. Cei doi s-au cunoscut în avion și timp de 7 ani au făcut naveta București-Cluj pentru a fi unul cu celălalt.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te