Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.07.2022 - 19:02
Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic / RTV

Anul acesta împlineşte 76 de ani şi, deşi s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme, fascinează şi încântă la fel cum a făcut-o întreaga viaţă.  Viaţa ei nu a fost însă nici pe departe la fel de liniştitoare precum apariţiile ei pe scenă.

SHARE

Citește și: FOTO Angela Similea a albit când fiul ei a părăsit România. Nepotul său luptă în armata SUA

Citește și: 12 ani de la sinuciderea Mădălinei Manole. Cele două mari iubiri ale artistei, una interzisă | Newsweek Romania

Viaţa personală a artistei a avut mult de-a face cu dispariţiile ei din ochii publicului. Căsătorită de 4 ori, cântăreaţa n-a avut prea mult noroc în dragoste.

Citește și: De ce ajunge Tudor Gheorghe de două ori pe an la Techirghiol. „Nu îmi permit să leșin pe scenă”

Citeștre și: Ucigașul Mihaelei Runceanu, eliberat cu 8 ani mai devreme. A fugit din țară să nu fie recunoscut | Newsweek Romania

De primul soţ, Andi Constantin, electrician de meserie, s-a despărţit foarte repede. S-a recăsătorit la fel de rapid cu chitaristul Sorin Movileanu.

Citeșțte și: De ce nu s-au înțeles niciodată Mirabela, Angela și Corina Chiriac. Cine le-a stricat prietenia

Nici de data asta nu a fost cu noroc, dar din această căsnicie a rămas cu cel mai frumos lucru din viaţa sa – fiul ei, Sorin.

Citește și: VIDEO Moment terifiant când pe lângă un avion comercial trece o rachetă. Pasageri: „Vine spre noi?”

S-a recăsătorit apoi cu Jan Hilgen, un om de afaceri olandez cunoscut prin intermediul unor prieteni. Hilgen l-a înfiat pe Sorin şi părea că lucrurile merg ca unse în ceea ce avea să fie cea mai lungă căsnicie a artistei, vreme de 17 ani. După divorţul din 1991 Angela Similea avea să mărturisească faptul că ultimii ani petrecuţi alături de olandez au fost de coşmar. Bărbatul căzuse în patima băuturii şi se folosea de numele ei ca să-şi facă intrări prin instituţiile unde avea treabă. Acasă, în schimb, o umilea fără milă.

Până la divorţ însă cântăreaţa a căutat alinare în altă parte, iar relaţia cu Florin Piersic, şi el căsătorit, a fost de notorietate în lumea artistică.

Citește și: Un avion de vânătoare a doborât o rachetă rusească deasupra Bucovinei. La 60 km de România

Nu a fost să fie însă! Finalul anilor `90 i-a adus Angelei Similea o nouă dragoste şi cea de-a patra căsnicie, cu politicianul Victor Surdu. 12 ani au fost căsătoriţi, iar moartea acestuia după o luptă grea cu cancerul, a lăsat-o pe artistă dezolată şi cu datorii colosale, potrivit life.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.