Superbet a deschis o agenție high-tech la City Gate, în Piața Presei din București

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.07.2021 - 14:55
Foto: Superbet

Cel mai mare operator de pariuri sportive din România, prezent în peste 1.000 de agenții din țară,  și-a deschis  o nouă locație în cadrul proiectului City Gate din Bucureşti, devenind a 17-a deschisă anul acesta și agenția flagship a grupului.

SHARE

Noua agenție care se întinde pe 264 de metri pătrați seamănă cu un adevărat VR studio, iar locul unde se pot urmări meciurile și interacționa cu ceilalți din jur arată ca un living high-tech.

Citește și: Luana Cotrău, fetița din România selecționată în naționala de fotbal U14 a Norvegiei

„Brandul Superbet are milioane de fani în toată țara și câteva sute de mii în București. După anul dificil în care distanțarea socială ne-a ținut departe unii de alții, Superbet a decis să inaugureze un spațiu special pentru ei, în care experiența de pariere să devină de fapt un entertainment total. Vor păși într-un loc unde vor putea paria, urmări întreceri, purta discuții cu cei din jur,  va fi un imens living care pune preț pe conexiunea umană în primul rând”, a detaliat povestea noii agenții flagship și Cristian Gheorghiță, Group Employee Communications Director Superbet.

Citește și: VIDEO Bruno Kovacic: Inteligența artificială poate preveni dependența de jocuri de noroc

Conceptul de agenție Superbet Flagship are în centru experiența specială oferită clienților, într-un cadru care îmbină plăcerea de a paria și de a socializa cu servicii premium și tehnologii de ultimă generație. “Este un nou proiect marca Superbet care va face tranziția către Superbet 2.0, cum ne place să numim noua etapă de dezvoltare a companiei”, a explicat Alma Chiriac, Head of Real Estate Superbet.

Citește și: VIDEO Newsweek #2021 Tech Summit. Cu participarea lui Garry Kasparov, cel mai mare șahist al lumii

Proiectul City Gate este amplasat în partea de nord a Bucureştiului, în Piaţa Presei Libere şi include două turnuri de birouri de clasa A cu 18 etaje, certificate LEED Gold, având chiriași precum: Telekom, Rompetrol, E.ON, Chimcomplex, Bank of China. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

“O companie cu o vastă rețea de retail la nivel național cum este Superbet avea nevoie de un spațiu iconic modern care să reflecte pe de o parte soliditatea business-ului, dar și dorința de a le oferi clienților săi un spațiu modern și primitor totodată, care să îmbie la socializare și distracție”, a declarat Maria Badea, Leasing Manager GTC Romania, unul dintre cei mai mari proprietari de birouri din Bucureşti, care are în portofoliu proiectele City Gate din Piaţa Presei Libere, clădirile de birouri Premium Point, Premium Plaza şi Cascade Center din zona CBD (Central Business District).

Superbet este cel mai mare operator de pariuri sportive din România și în primii 30 din lume, potrivit topului anual Power 50 (referință) al celor mai importante 50 de companii la nivel internațional. Fondat în 2008 de Sacha Dragic, în prezent Executive Chairman al Grupului Superbet, Superbet a raportat în 2020 o cifră de afaceri de aproape 300 de milioane de euro. Cu peste 4.000 de angajați, grupul are operațiuni directe în România și Polonia și birouri în alte șase țări. La nivelul anului 2021, Superbet opera o rețea de aproape 1.000 de agenții la nivel național (80 în Polonia). În anul 2019, compania atrăgea o investiție strategică de 175 de milioane de euro din partea Blackstone Tactical Opportunities (BTO), parte a Grupului Blackstone, fond american de investiții și unul dintre cele mai mari din lume.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te